Furcsa kiakadni a környezetemre este 7 óra, fél 8 körül amiatt, hogy zaj van, miközben én lassan lefeküdnék aludni?
Leginkább a kutyaugatás amire kiakadok, amikor a környék összes kutyája elkezd úgy ugatni, mintha egymással versenyeznének, hogy ki tud hangosabban és intenzívebben ugatni. Aztán még amire ki szoktam akadni kora este, az az autók, motorok hangja, amikor zenét hallok kintről, és amikor ordítozik valaki. Általában ez megy a környezetemben kora esténként így tavasszal, nyáron.
Beteges, hogy kiakadok ezeken a dolgokon? Nagyon érzékeny vagyok a zajokra esténként, persze mindez nem zavar délelőtt, délután.
Engem ébresztett már az óra 4-kor. Pont akkor marhára nem érdekeltek az ugató kutyák, konkrétan dübelezték át a házunk falait és az se zavart, mert pont a 4 órás kelés miatt olyan álmos voltam este 8-9 körül, hogy simán elájultam, nem az utca végén ugató kutyával foglalkoztam.
Pedig kifejezetten, határozottan rossz alvó vagyok.
Inkább azoknál figyeltem meg ehhez hasonló háborgást, aki hobbiból lövi a pizsit 7-kor és kel 3-kor.
Nyugodtabb, nem annyira zajos? :D
Én pont azt tapasztalom, hogy most mindenki otthon van a környéken, egész nap üvölt a flex, a rádió, a nagyothalló bácsi, a fűkasza, a láncfűrész, stb.
Nálunk sokkal-sokkal-sokkal zajosabb most a környék, mint szokott.
Szerencsés vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!