Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogyha 19 évesen lefeküdnék egy 14 évessel?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, most lettem 19 éves, de ugye a mostani lányok (9.esek) 14 évesek. De úgy néznek ki hogy simán lefeküdnék velük. Ez normális szerintetek?2023. febr. 20. 18:35
2/25 Pillér2 válasza:
Ez 10 éve is így volt, meg szokott történni.
3/25 anonim válasza:
Hát én 42 évesen lefeküdtem egy 16 éves csajjal, szóval szerintem neked se lenne ez probléma :)
5/25 anonim válasza:
Most még nincs ezzel baj, de mondjuk 22+ évesen már nagyon gáz.
6/25 A kérdező kommentje:
Miért? 19 vagy 22 tökmindegy, felnőtt felnőtt.
2023. febr. 20. 18:42
7/25 anonim válasza:
Ha csak a szex miatt kell, akkor keress inkább egy idősebbet, a 14 évest hagyd.
8/25 anonim válasza:
Hát szerintem 14 évesen még senkinek nem kéne dugnia...
9/25 anonim válasza:
Ha a lanyom lenne a 14 éves akkor vasvilla állna a hátadba.
10/25 anonim válasza:
Pin@ja van? Van. Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!