Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most lefeküdnél aludni,...

Ha most lefeküdnél aludni, mire felkelsz a családod mocskosul gazdag, mit tennél?

Figyelt kérdés
Tehát lefekszel aludni, aztán felébredsz és piszokgazdag vagy, vagy vagytok a családoddal. De úgy igazán gazdag, tehát nem lesz soha semmi problémád az anyagiakat nézve az életedben, még az unokáidnak sem. Csak te tudsz erről, hogy az előbb még azon a szinten éltetek, mint eddig, aztán átváltozik minden olyanra, hogy nagyon gazdagok vagytok, tehát az otthonod meg a környék is más,de haverok ,ismerősök ugyan azok, iskola stb, és te is ugyan az a személy vagy, mindent figyelembe véve. Mit csinálnál, mire költenéd a pénzt, hogyan élnél?
2014. dec. 27. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan úgy élnék mint eddig....valószínűleg holnap ugyanúgy folytatnám a vizsgáimra való készülést, mintha nem lennék nagyon gazdag...
2014. dec. 27. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor miután levizsgáztál is ugyan azt fogod csinálni, mint eddig.
2014. dec. 27. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Megvenném az egész világot és kiírnám hogy : magánterület
2014. dec. 28. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Örülnék, adnék menhelenknek, gyermekotthonoknak meg ilyenek, aztán valószínűleg annyi ruhát vennék, hogy bele sem férne a szekrényembe, elmennék világ körüli útra... Bár az probléma lenne, hogy még kiskorú vagyok, szóval előbb tanulnék, és utána jöhet a buli. 16L
2014. dec. 28. 13:48
 5/7 anonim válasza:
terveznék egy összehajtható karton bungallót hajléktalanoknak
2014. dec. 28. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Elköltöznék onnan ahol most lakok/lakunk anyummal, vennénk egy szép kertes házat, pazarul berendezve, nagy rendezett kerttel stb... Aztán magamnak is vennék még házat, de ameddig nincs kivel megosztanom, addig anyummal laknék, majd ha lesz páron, akkor az én házamba költöznénk (Addig meg kiadnánk, vagy néha napján tartanék ott bulit a barátoknak :D).

Nem nélkülöznénk, meg lenne mindenünk, ami most nincs de hiányát érezzük (anyagi dolgokra gondolok most).

Tágabb körben a családnak nem mondanánk el, de ezért segítenénk rajtuk úgy, hogy ne azért ne legyen gyanús nekik, hogy piszkosul meggazdagodtunk :D

Utaznék sokat!!!!! :)

Talán a munkát nem hagynám abba rögtön, de ha továbbra is stresszesnek érezném (most annak érzem), akkor lehet hogy pár éven belül otthagynám. Keresnék olyan munkát, amit élvezek csinálni, és nem kell aggódnom amiatt, hogy nem jövök ki a fizumból.

Én végül, de egyáltalán nem utolsó sorban adakoznék állatmenhelyeknek, kórházaknak, iskoláknak, óvodáknak, rászorulóknak, és felügyelném hogy tényleg arra használják fel a pénzt, amire én szánom.

2014. dec. 28. 17:30
 7/7 anonim válasza:
Bárcsak így lenne... Meg venném a 11,7 millios házat amit kinéztem és átalakítanám berendezném az ízlésemnek megfelelően, vennék Smartot és késöbb mellé Opel Mokkát, támogatnék alapítványokat. Nagy részét ki vinném fejlődő országba pl. Izraelbe, vagy Finnországba. Vennék egy rakás könyvet anyit hogy tele legyen egy nagy szoba! Lenne saját cégem, ezek meg valósíthatók lennének kb. 150 millióból is.
2015. febr. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!