Ha most lefeküdnél aludni, mire felkelsz a családod mocskosul gazdag, mit tennél?
Elköltöznék onnan ahol most lakok/lakunk anyummal, vennénk egy szép kertes házat, pazarul berendezve, nagy rendezett kerttel stb... Aztán magamnak is vennék még házat, de ameddig nincs kivel megosztanom, addig anyummal laknék, majd ha lesz páron, akkor az én házamba költöznénk (Addig meg kiadnánk, vagy néha napján tartanék ott bulit a barátoknak :D).
Nem nélkülöznénk, meg lenne mindenünk, ami most nincs de hiányát érezzük (anyagi dolgokra gondolok most).
Tágabb körben a családnak nem mondanánk el, de ezért segítenénk rajtuk úgy, hogy ne azért ne legyen gyanús nekik, hogy piszkosul meggazdagodtunk :D
Utaznék sokat!!!!! :)
Talán a munkát nem hagynám abba rögtön, de ha továbbra is stresszesnek érezném (most annak érzem), akkor lehet hogy pár éven belül otthagynám. Keresnék olyan munkát, amit élvezek csinálni, és nem kell aggódnom amiatt, hogy nem jövök ki a fizumból.
Én végül, de egyáltalán nem utolsó sorban adakoznék állatmenhelyeknek, kórházaknak, iskoláknak, óvodáknak, rászorulóknak, és felügyelném hogy tényleg arra használják fel a pénzt, amire én szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!