Mért kell minden fiúnak a szolistestű, gazdag lányok?
Nem mindegyik fiu ilyen. Amelyik igen, azt keruld, mert csak a kulsod erdekli, a belso ertekeid nem szamitanak neki. Pedig a belso ertekek, az intelligenciad, a muveltseged, az egyeniseged sokkal fontosabbak, mint a szolarium-sarga bor, a tejcsarda az all alatt es a haromcentis vakolat az arcon (legalabbis nekem)
22F
Én nem szeretem a szolis nőket, a természetes fehéret, vagy enyhén kreolt szeretem.
Ami pedig a gazdagságot illeti nem vagyok rászorulva a lány pénzére. Továbbá a gazdag lányok általában beképzeltebbek, bunkóbbak és flegmábbak, mint az átlag szülők gyerekei, hiszen ingyen és bérmentve mindent megkapnak, semmiért nem kell megdolgozniuk, ezért nem is becsülnek meg semmit.
És most visszadobom a lasztit, meglátásom szerint a normális, átlagos srácok, az aranyos kedves, természetes lányokat kedvelik, szóval talán őket is észre kellene venni, és nem csak az ostoba kigyúrt bunkókat, és kihaénnem páwákat kellene férfiszámba venni, akkor talán kevesebb felszínes véleménnyel találkoznál.
Én most egy mások szerint ronda lánnyal ismerkedek pedig elég jóképű vagyok.
Tudod vannak akiknek nem az számít.
nekem nem jönnek be a barna bőrű lányok, inkább gusztustalan számomra...inkább fehér legyen!
és nekem nem a gazdag szolisok jönnek be hanem a kedves "jó kislányok"...és az ismerős körömben 1-2 ember van aki a szolis csajokra bukik, inkább a normális lányokat kedvelők vannak túlnyomórészt...szóval a "minden fiú" rész itt megbukott...
Minden fiúnak? :D
Én pl először nem a lányok bőrét szoktam nézni...
4-esnél a pont!!!!
Megy a rinya, közben meg szarba se nézi az egyszerű férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!