Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért kell minden fiúnak a...

Mért kell minden fiúnak a szolistestű, gazdag lányok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy szinte kívétel nélkül minden fiú a szolistestű lányokat veszi előnybe... én elhiszem hogy szép a barnabőr, a barna női test, mert tényleg sokat dobbhat az emberen, de ettől nem kéne semmibe venni az olyan lányokat, akiknek nem barna a bőrük. Aztán az, hogy amelyik lánynak sok pénze van vagy hat jobban mondva a szüleinek azok szépen tudnak öltözködni, márkás ruhákba, akik pedig ezt nem tehetik meg azok mehetnek a levesbe... értem én... :)
2014. dec. 18. 01:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem kellenek ilyen szolitestű felfújt lányok, de olyan buták se amilyen a kérdező.

#4 - #6 nak meg tökéletesen igaza van.

2014. dec. 18. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
4es megírta a tutit.
2014. dec. 18. 15:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok elfelejtettem leírni, hogy tisztelet a kívételnek. Onnan jött a kérdés egyébként, hogy rám írtak olyan fiúk, akik ezeket a lányokat részesítették előnyben. És nem tudtam felfogni, hogy egyrészt mért írnak, mert én speciál távol állok az ilyen kinézettől, mástrészt nem értettem, hogy mért olyan fontos ez. Nem szokásom elhajtani senkit sem! :)
2014. dec. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!