Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolatban miért alap, hogy a nő szopjon, de a srác ne nyaljon?
Szerintem nem alap az ilyesmi. Ha valakivel együtt vagyok akkor alap az orális kenyeztetés viszonzottan. (Nyilván nem kell erőltetni ha valamelyik fél nem akarja.)
F
Én mindig azt mondom, hogy az fér bele egy alkalmiba és egy kapcsolatba is, ami mindkét félnek oké.
Nekem nőként például fontos, hogy ne csak dugásból álljon az egész, hanem fordítsunk időt a kölcsönös, változatos előjátékra.
Legjobb barátnőm viszont kicsit furább. Alkalmiban ő nem kér orált, de ad. Neki ahhoz komolyabb kapcsolat kell.
Hülyeség. Nem alap, legfeljebb a kérdezők között volt gyakoribb ez a felfogás.
Én szívesen adok orált és nem várom viszont el, de inkább az a tapasztalatom, hogy szívesebben adják, viszont szintúgy nem várják viszont el.
Volt olyan aki azt mondta "ha ragaszkodom hozzá" akkor viszonozhatom.
Azonban itt nem arról van szó, hogy ne csinálnám jól, mert még el se jutottunk odáig amikor erről szó volt. Aki pedig csalódott bennem az is pozitívan..
Amit el tudok képzelni az az, hogy eddig minden partnerem megdícsérte milyen szép a lompos;
Ellenben viszont nem vagyok egy rendkívül sármos, izmos férfi -igénytelen sem.
Talán a külső megjelenés is tesz a lantba hogy ki mit ad-kap szívesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!