Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban teljesen alap dolog a fiút szájjal kielégíteni? Ha lány nem akarja akkor nem működhet egy kapcsolat?
Van akinél alap, van akinél müködhet enélkül is.. de a legtöbben nem fogják szerintem elfogadni a hiányát.
Én például el tudnám fogadni, de alapból nem vagyok oda azért, hogy szájjal elégítsenek ki. De szerintem kevesen vannak vele így
Tényleg azt gondolod hogy az a több milliárd nő aki kapcsolatban van, az mind megcsinálja ezt?
Ha kötelező lenne akkor én inkább maradnék egész életemben egyedül
Undorító dolog, soha nem lennék rá képes
Mindkét fél részéről alapnak tartom az orált. De hogy működik-e nélküle a kapcsolat, az a két félen múlik.
Nem is értem azokat a nőket akik undorodnak tőle. Lényegében a saját párjuktól, annak egy részétől. Mert ha csak magát az orális kényeztetést nézzük, szájba élvezés nélkül, még okésabb mint a férfiaknak a nyalás. Jobban megérteném ha egy férfi nem akarna nyalni, mert ott azért vannak nedvek is. De egy szopásnál élvezésig semmi ilyen nincs. Ok, kis előváladék. Lényegében azt is mondhatnánk, ha megfelelően tisztán van tartva a terület, akkor semmivel sem több mint bármelyik másik része a férfinak.
Persze ez megint nem teljesen igaz minden értelemben. Mert figyelembe véve mekkora élvezetet ad, nagyon is több :)
Pff baszki ne beszéljünk már egy szopasrol úgy mintha olyan természetes lenne mint egy szájra puszi…
Sztem meg az a tiszteletlen férfi aki nem fogadja el hogy egy no ettől undorodik
A f@sz alapvetően nem túl szép látvány de hogy meg alap legyen hogy egy ilyen megalázó pozícióba kerüljön a nő… jezusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!