Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi majd este. Mára kemény szexet tervezünk.
45F
Már ketten szexeltek velem kora reggel? Valami rémlik...
😂
Nekem tegnap este volt viszonylagos jó szexben részem (első együtt alvás a jelenlegi párommal.)
De a múltkori napközben még jobb volt sokkal...
És Neked, kedves 11-es 45/F? Hogyan alakult a tegnap este? :)
49/N
Én már lassan mégiscsak kifelé hátrálok a "szexuális" életből. Van ennek nyomós oka - az ember nem örülhet mindennek, amikor a 71 éves apja kifelé tart a Földi Életből.
Próbálok nem szorongani, amikor nem tudok mellette lenni a kórházban (elvileg 8-an élnek még testvérek az eredetileg 13-ból - apuval együtt - tehát rá kellene nézni Valakinek a sok közül.)
Második felesége is van (anyukám kicsit régebben elhunyt.)
Úgy tűnik, megint egy "megcsalós pasit" fogtam ki. 19 év - félig kényszerű, félig önként vállalt - önmegtartóztatás után.
Mostanában inkább "lelkizés" várható közöttünk. Közös megegyezés alapján. Mármint elhidegülőfélben vagyunk a volt párommal. Eszkimó- és jegesmedvepuszival érzékeltettem.
"Már eléggé haragszom, de még próbálok megbocsátani."
17-es válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!