Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb ha magamra koncentrálok és jönni fog minden magától?
Én is így vagyok. Gondoltam rá, hogy elkezdek edzeni, hátha egy kis izom,
vagy jó alak miatt jobban észrevesznek, de aztán rájöttem, hogy nem az izmaimba kell hogy beleszeressen egy lány.
Engem azért bírnak, mert mindenkinek megoldom a tanulási gondjait, de úgy nem érdeklődik senki sem. Tudom, ez inkább az én hibám, mert amúgy is keveset járok közösségbe.
Mindezek felett nem görcsölök rá. Úgy gondolom, ha kicsit nyitottabba válik az ember, akkor nem számít, hogy hány kockája van.
Volt egy osztálytársam, talán neki lett először barátnője az osztályban, pedig nem volt egy kigyúrt, kockahasú fazon. A szakításuk után nem sokkal már megint volt csaja. Ráadasul olyan lány, akiről nem is gondolná az ember, hogy bejönnek egymásnak. Nem gazdagék gyereke, nem doki apuka fia, átlagos srác. Néha kicsit túlzásba is viszi magát.
Szóval nem tudni mitől függ.
Legjobb ha szakember segitségét kéred, mert rajtad a prostik sem segítettek.
Én segítenék, de hetero vagyok és nem pszichológus.
Nagyobbik 'baj' , hogy férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!