Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Frusztrál a szüzességem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frusztrál a szüzességem?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, akaratlan mozgásaim, rángásaim vannak idegrendszeri problémától és ezért gátlásos vagyok. És van más furcsaságom is, nem tudok pl húzóra inni csak kortyokban mert kiskoromban megijesztettek ivás közben és félre nyeltem, azóta bennem maradt. Már nem bánt senki emiatt, munkahelyen is elfogadnak, de mégis velem vannak a múltbéli dolgok. Hagyjuk a pszichológus dumát, többnél is voltam gyerekkoromtól kezdve és nekem nem segített. Egyébként szervi gondjaim is vannak és azokra szedek rengeteg gyógyszert. Jóval kevesebbnek érzem magam másoknál ezek miatt.
2023. febr. 17. 19:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Már hogy lennék?
2023. febr. 17. 20:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Tanács 1: szedj gyógyszert (antidepresszánst vagy amit az orvos felírt)

Tanács 2: sportolj rendszeresen

Tanács 3: legyen egy hobbid. Szinte mindegy mi, de legjobb ha nem full egyedül maradsz vele (nem kell társas elfoglaltság de néha beszélj vele másokkal, akiket ugyan úgy érdekel)

2023. febr. 17. 21:11
 23/24 A kérdező kommentje:
Eljárok majd edzőterembe, talán visszatérek még az asztali szerepjátékozáshoz is.
2023. febr. 17. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Energia vagy ,mint mindenki más ami tökéletes.

Mindenki nyomorog valahol, de idővel ez válik az erősségünké.

2023. febr. 17. 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!