Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrál a szüzességem?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, akaratlan mozgásaim, rángásaim vannak idegrendszeri problémától és ezért gátlásos vagyok. És van más furcsaságom is, nem tudok pl húzóra inni csak kortyokban mert kiskoromban megijesztettek ivás közben és félre nyeltem, azóta bennem maradt. Már nem bánt senki emiatt, munkahelyen is elfogadnak, de mégis velem vannak a múltbéli dolgok. Hagyjuk a pszichológus dumát, többnél is voltam gyerekkoromtól kezdve és nekem nem segített. Egyébként szervi gondjaim is vannak és azokra szedek rengeteg gyógyszert. Jóval kevesebbnek érzem magam másoknál ezek miatt.2023. febr. 17. 19:51
11/24 anonim válasza:
Hű hát ezért nem kéne megnézni a Facebook oldalát. Lehet hogy egy szar komcsi (csak egy példa, de írhattam volna Viktoriánust, vagy FIDESZnyik hívőt is, esetleg NAZI-t), de ha amúgy nagyon penge a szakmájában, akkor érdemes lehet bevállalni.
Tipikus eset: egy szót nem beszéltél még vele, de meg is van az első benyomás/vélemény
Mi van. Ha valaki más nyomása kapcsán osztogat szart a fészbukon?
Üdv, a 19:57-es
12/24 A kérdező kommentje:
12.Te fröcsögsz meg pampogsz itt meg a heteske, hová halad az emberiség..
13.Beszéltem vele konzultáción, pofákat vág stb.
2023. febr. 17. 20:05
13/24 anonim válasza:
Ejj. Akkor az gáz. Antidepit szedsz ? Miért nem ?
14/24 A kérdező kommentje:
Mégis mit miért nem?
2023. febr. 17. 20:10
15/24 A kérdező kommentje:
Még egy hasznos választ sem kaptam hogy hogy tudnék segíteni magamon..
2023. febr. 17. 20:14
16/24 anonim válasza:
Menj el prostihoz, én nem vok fogykos, de gyakran járok, olcsóbb, mint egy barátnő
17/24 A kérdező kommentje:
És kimondta hogy fogykos vagyok?.. Egészségkárosult vagyok nem fogyatékos.
2023. febr. 17. 20:21
18/24 A kérdező kommentje:
Megint összefújta a rosszindulatú moslékot a szél, de uncsi már. Ha te olyan sikeres vagy miért itt patogsz ezen a szennyoldalon?
2023. febr. 17. 20:49
19/24 A kérdező kommentje:
Mindegy, rá sem nézek inkább erre a kérdésre és moslék oldalra, b'szátok meg aki világra xart titeket!
2023. febr. 17. 20:53
20/24 anonim válasza:
Sajnálom , nem érsz kevesebbet.
Teljesértékű vagy .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!