Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka szex, de jó, mégsincs gyakrabban. Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
A feleségem nagyon ritkán, csak kb havi egyszer hajlandó velem lefeküdni, szabályosan könyörögnöm kell érte. Sokszot nincs kedve, meg azt mondogatja, hogy neki nem hiányzik annyiszor, mint nekem. Ugyanakkor amikor mégis van, utána folyton az mondja, hogy nagyon jó volt és nem érti, miért nem veszi rá magát gyakrabban. Én ezt már nem tudom hova tenni. Ha jó a szex, miért utasít el tízből kilencszer és miért nem csináljuk gyakrabban? Én hetente, vagy heti kétszer is a mennybe repíteném, de elég lelombozó a sorozatos elutasítás. Mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán mit gondol egy nő ilyenkor?2023. febr. 15. 20:16
11/11 anonim válasza:
Rendben. De viszont kérem én is tőled :)
Nekem idáig ezek amik meghozzák a vágyat, amiket írtam.
Hogy külső "segítség" nélkül milyen megoldás lenne, arra én is kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!