Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a barátnőm gyakrabban szeretne szexelni, mint én?
A kapcsolat elején nyílván én is aktívabb voltam, de elmúlt az újdonság varázsa. A barátnőmnek simán beleférne minden nap, sőt lehet, hogy többször is, nekem viszont már csak heti 1-2-re van igényem.
Rossz érzés, hogy a szexet már kényszernek kell megélnem, tulajdonképpen teljesítenem kell az elvártat és ez még inkább vissza veszi a libidómat.
A kapcsolat összességében nem rossz, de azt érzem, hogy ez a helyzet azért mégis rányomja a bélyegét a dolgokra.
Általában fordítva szokott lenni ezért fogalmam sincs, hogy mi a teendő egy ilyen helyzetben. A kapcsolat lassan 2 éves, szeretjük egymást de én már azt a nagy tüzet meg szerelmet nem érzem.
25f
Na most a szex mennyisége az egy dolog, meg lehet beszélni, hogy neked kevesebbre van szükséged. Egyébként miért nem kézzel vagy szájjal segítesz neki szex helyett? Ha nem akarsz szexelni, akkor ezt lehetne csinálni időnként.
Az meg másik probléma, hogy már nem szereted őt, szerintem felesleges együtt lenni, itt nem a szexuális élet a gond.
"Ha 2 év után elmúlt a tűz, elmúlt a szerelem és az újdonság varázsa akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője."
miért ne lenne? a kapcsolatok többségében 2 év után már nincs meg az a tűz, mint az első pár hónapban.
kérdező, menjetek el nyaralni, szakadjatok ki a hétköznapokból. akkor van gáz, ha ez sem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!