Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a barátnőm gyakrabban szeretne szexelni, mint én?
A kapcsolat elején nyílván én is aktívabb voltam, de elmúlt az újdonság varázsa. A barátnőmnek simán beleférne minden nap, sőt lehet, hogy többször is, nekem viszont már csak heti 1-2-re van igényem.
Rossz érzés, hogy a szexet már kényszernek kell megélnem, tulajdonképpen teljesítenem kell az elvártat és ez még inkább vissza veszi a libidómat.
A kapcsolat összességében nem rossz, de azt érzem, hogy ez a helyzet azért mégis rányomja a bélyegét a dolgokra.
Általában fordítva szokott lenni ezért fogalmam sincs, hogy mi a teendő egy ilyen helyzetben. A kapcsolat lassan 2 éves, szeretjük egymást de én már azt a nagy tüzet meg szerelmet nem érzem.
25f
Mi 5 évig voltunk így, hiába próbáltam megbeszélni, hogy nekem több kell, megcsaltam, nem is egyszer. Nagyon durva lelkiismeret furdalás után végül szakítottam. Ezek alapján én azt mondom, ha nem egyezik a szexuális étvágyatok, akkor nem érdemes együtt maradni, mert egy idő múlva úgyis valamilyen módon rámegy a kapcsolat. :(
22/l
Nagyon fura ezt olvasni, hiszen általánosságban arra panaszkodnak a baráti társaságunkban lévő férjek, hogy könyörögni meg trükközni kell asszonypajtásnál a szexért. Szóval szerencsésnek kellene érezned magad a legtöbb férfitársaddal szemben.
Szerintem is a te érzelmeiddel lehetnek gondok. Nem is igazán szereted már őt. Vagy maga a szex vele nem olyan minőségben elégít ki, hogy többször is kívánd. Olyan "megvan, azt' kész" érzés. De arra is gondoltam, hogy nem mersz kipróbálni vele mindent,amit szeretnél, így hiányérzet marad benned. Próbálj meg új dolgokkal kísérletezni, hátha megjön úgy a kedved. Persze csak akkor ha még szereted.
Nálunk sajna fordítva van. Mindig lesnem kell a pillanatot, mikor tudok lecsapni a férjecskémre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!