Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi a véleményetek ha a csaj szex közben a csiklóját izgatja?!
Figyelt kérdés
Az gáz? Vagy izgató? Azért csinálja hogy jobb legyen neki és jobban élvezze, főleg hogy úgy el is élvez hamarabb meg többször is?! Nem esik rosszul, nem megalázó számotokra hogy rásegít, hogy nem elég amit ti teszek ahhoz h jó legyen?
Amikor szexelünk sokszor kívánom hogy a csiklómat is izgassa közben, mondani nem merem hogy csinálja meg én magam se csinálom, mert nem Tudom hogy mit gondolna....
32L
2023. febr. 13. 20:56
21/25 anonim válasza:
20 vagyok
Na tessék reggelre már érkezett is "tényleg azért izgatod, mert nem olyan jó a pasi?" üzenet 🥴
23/25 A kérdező kommentje:
Párommal nincs gond, jó vele, csak néha kell az a plusz.
20as válaszoló, akkor te tudod mire gondolok, és miért tettem ki a kérdést 😊
2023. febr. 15. 13:14
25/25 anonim válasza:
23. én is tudom élvezni a szexet enélkül is. Viszont orgazmusra inkább csak így vagyok képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!