Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fog ez változni, ha beszélünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez változni, ha beszélünk róla, vagy csak megbántanám?

Figyelt kérdés
Alig egy hónapja vagyunk együtt a barátommal és még csak háromszor feküdtünk le. Egyik alkalommal sem tartott egy percnél tovább, aztán azonnal befordúl és alszik. Nem olyan nő vagyok, akinek ne lenne orgazmusa, de nekem ahhoz egy perc nem elég. Legutóbb azt is próbáltam, hogy én legyek felül, de ugyanaz a forgatókönyv volt.

2023. febr. 13. 15:51
1 2
 11/13 Oldfire ***** válasza:
100%
Eléggé álatias ösztönei vannak a hapsidnak. A továbbiakban nem vagyok benne biztos, hogy változni fog. Keresned kellene másvalakit aki rád is figyel. Nem csak a saját kielégülésére
2023. febr. 14. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is vártam pár hetet egyszer egy ilyen pasival.

Szegény... Kedveltem, de egyszerűen nem bírta és őt ez annyira frusztrálta, hogy nem is volt egy szexmanias. Kerülte, ha lehetett.

Nem hinném, hogy változik ez a dolog. Ha valaki nem bírja vissza tartani, hát nem bírja.

2023. febr. 15. 03:11
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem vegeznek felmunkat!Ha kellene,órákon át tologatnam a huvelyebe az acelkemeny peniszemet!Amíg csak nem orditana az orgazmustol!
2023. febr. 16. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!