Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem élvezem a párommal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem a párommal a szexet. Mit tegyek? Vagy ezt hogyan közöljem vele anélkül, hogy megbántanám?

Figyelt kérdés

Nem élvezem vele. Fáj, csíp minden bajom van olyankor, ha oda kerül a sor, hogy akkor ágyba bújunk.

Óvszerrel védekezünk, ha ez számít valamit. Szokott előjáték lenni. Orálisan is kényeztessük egymást, de valahogy olyan silány nekem az egész. Néha csak fekszem és várom, hogy végezzen magával.

Szeretem, mert a lelki dolgokban nagyon tud hangolódni hozzám, de ez a szex téma nálam nagyon nem...

Ő a második partnerem akivel szexuálisan is érintkeztem.

Szóval már nem voltam szűz, mikor meg ismerkedtünk.

Esetleg valami tipp?

2021. nov. 11. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy allergiás az óvszerre?
2021. nov. 11. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha fáj meg csíp az nem normális, én elmennék nődokihoz, lehet valami fertőzésed van. Ha meg silány akkor arról tudsz vele beszélni, mármint hogy mibe legyen más az előjáték, vagy hasonló, hogy neked is jó legyen. De ha nem kommunikáltok akkor nehéz egyről a kettőre jutni. Mondd neki, hoyg neked így nem olyan élvezetes. Szerintem nem nagyon van joga megsértődni, nyilván ő is azt szeretné, ha neked is jó lenne.
2021. nov. 11. 15:18
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha fáj csíp akkor lehet van valami fertőzésed vagy allergiás vagy a latexre. Próbáld ki a lifestyle skin gumit
2021. nov. 11. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Doki
2021. nov. 11. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Latex allergia a gumira. Latexmentes óvszer is van már. A másikkal elvezted a szexet? Vagy magaddal sem? Írj többet máskor.
2021. nov. 11. 15:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mással milyen volt a szex, maszti milyen?
2021. nov. 11. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Soha az életben nem fogom tudni megérteni, hogy ha valaki lefekszik valakivel, ergo megosztja vele a legintimebb pillanatait, akkor mi a faxért nem képes kinyitni a száját, hogy neki valami nem jó??????? 🤦‍♂️
2021. nov. 11. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:

1) Cserélj latexmentesre, ha síkosítót is használtok akkor abban ne legyen novoxynol-9. Ha ez sem segíti akkor nődoki.

2) Nyisd ki a szádad és mond el a pasidnak neked hogy jó, mit csináljon, mit ne, adj neki visszajelzéseket (bár neki kellene annyira figyelnie hogy magától rájöjjön).

3) A mentális résszel nincs mit kezdeni. Ha nem vagytok közös hullámhosszon és a 2) pont nem segít akkor ennyi. Nem lesz jobb később sem, döntsd el hogy megelégszel-e ennyivel az élettől a szexualitásban miközben mások - az ideális partnerrel - szétélvezkedik magukat.

2021. nov. 11. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

" Néha csak fekszem és várom, hogy végezzen magával.""

Ez azt jelenti hogy te semmit nem csinálsz és egy nagy fadarab vagy?

2021. nov. 11. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy csíp, azt tudom mondani, hogy szerintem ez latex allergia lesz. Nekem is ilyen érzés volt, rendesen csípett lent, picit kipirosodott és utána sokáig érzékeny volt még szex után. Első körben azt mondanám, hogy próbáljátok ki a latexmentes gumit, árban kb ugyanott van. Aki nem allergiás, annak is sokkal jobb ezzel szexelni, mert jobb az anyaga, jobban érzed a partnert benne és nincs gumi szaga. Nézd meg ezzel javul-e nálad ez a kellemetlen érzés.

Ha egyébként ezen kívül se jó a szex, ahogy fogalmaztál 'silány', akkor sajnos meg kell fontolni a szakítást, mert hosszútávon ez nem fog működni.

N

2021. nov. 11. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!