Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szexeltél utoljára hármasban?
Figyelt kérdés
Ez lehet két férfi egy nő, vagy két nő egy férfi. Milyen volt, hogyan élted meg? Jó volt és máskor is benne lennél, vagy soha többé?2023. febr. 13. 08:16
11/11 anonim válasza:
Nekem isteni élvezet volt. Nemrégen egy haverommal ketten dugtunk egy lányt, aki az ő ismerőse volt. Az volt a legjobb amikor szendvicsben toltuk és végig én dugtam a csajszi popsiját. Ennél nagyobb élvezetet el sem tudok képzelni. A lány nem volt kezdő, tuti nem először csinálta, és Ő kérte, hogy ne kíméljük. Tény, hogy nekünk sem kellett kétszer mondani, én jól megdolgoztam a popóját :) Hatalmas élvezet volt mind a hármunknak.
Remélem, hogy még összehozzuk a későbbiekben is, nekem nagyon bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!