Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor szexeltél utoljára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szexeltél utoljára hármasban?

Figyelt kérdés
Ez lehet két férfi egy nő, vagy két nő egy férfi. Milyen volt, hogyan élted meg? Jó volt és máskor is benne lennél, vagy soha többé?

2023. febr. 13. 08:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Kb fél éve
2023. febr. 13. 08:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam mind kettőben. 2n1f kb egy éve. 2f1npedig vagy 3 eve. A 2n1f-na ezt soha többet. Rengeteg melo de tenyleg irgalmatlan és még majdnem össze is kaptak.😅 hagyjuk.
2023. febr. 13. 08:20
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Eddig csak soloban nyomtam.
2023. febr. 13. 08:56
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Még huszonévesen egy évet éltünk hármasban két lánnyal. Akkoriban heti szinten volt hármas, de simán kettesben is szexeltünk ki kivel, mikor milyen kedvünk volt.

Én nem éreztem olyan tehernek amikor hárman voltunk, de nyilván jobban rá lehet hangolódni a partnerre, ha csak egy van.

Azóta időnként előfordul ilyen olyan felállásban többes szex. Legutóbb tavaly ősszel volt két pasi egy csaj felállás.

nekem pasiként nyilván ez könnyebb, mint egy csajnak.

2023. febr. 13. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem annyi volt a hármas, hogy az akkori barátnőmet megdugtam a barátnője előtt, úgy láttam a másik csaj is benne lett volna, ha csinálok vele valamit, de nem mertem, mert a barátnőmnek ez volt a vörös vonal.
2023. febr. 13. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Még soha, de két csajjal kipróbálnám.

Vajon melyik élvezne jobban.

2023. febr. 14. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Meg nem volt ilyenben részem, viszont kaptam már ajánlatot. Válasz kent csak mosolyogtam rajta. 😊😀😆🙃☀️
2023. febr. 14. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindkét felállásban izgtna nőként
2023. febr. 18. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
ugy 2 és fél honapja kb. hármasnak indult kocsiban szex. végül csak én dugtam meg a csajt a pasi csak nézte meg fene tudja mit csinált mi hátul voltunk ö elöl... jo volt. még talizom velük.
2023. febr. 18. 22:46
 10/11 Búvóhely Zenta ***** válasza:
52%
2 hete privát swinger buliban. Havi 1 alkalom azért simán összejön ha a megfelelő körökben bennevagy... ;)
2023. ápr. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!