Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mik a jó technikák szex kezdeményezésére?
Figyelt kérdés
Eddig is kezdeményeztem de az ember idő után befásul… Leginkább férfiak szemszögéből érdekelne a téma hogy nektek melyik kezdeményezés tetszik a legjobban? Szeretnék kicsit színesebb repertoárt mint a csókolózunk és odanyomom magam/rárakom a tenyerem…/stb. alaptrükkökön kívül.
Köszönöm a tippeket!
2023. febr. 12. 02:30
1/10 anonim válasza:
bármi amivel jelzel....de az se árt ha kedvet is csinálsz persze
mondjuk ki mit szeret...jó kérdés
nekem az jön be ha előrehajol bugyi nélkül vagy a nyelvével játszik miközben néz és átadja a szándékot
2/10 anonim válasza:
Bocs, de egy jó kapcsolatban a párodnak magától kell(ene) ráéreznie, akár egyetlen szemvillanásból, félmondatból, szóból is. Akkor vagy valakivel egy hullámhosszon ha "te is arra gondolsz?" szitu van.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem kell kezdeményeznem, alapból mindig b@..nának. 😅 L
4/10 anonim válasza:
Ha asztalnál ültök, akkor lábmunka az asztal alatt.
5/10 anonim válasza:
Nekem egy nyakra adott puszi is elég. Sajnos a feleségem szökőévente egyszer szokott kezdeményezni...
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy szexi fehérnemű vagy esetleg masztizas közben “lebukás” elege kecsegtető lehet a férfi számára legalábbis számomra mindenképpen az lenne :)
7/10 anonim válasza:
Mármint a párodnál vagy alkalmi partnernél kell kezdeményezned?
8/10 A kérdező kommentje:
A páromnál.
2023. febr. 12. 09:05
9/10 anonim válasza:
Szar dolog ha nem tudsz flörtölni
10/10 A kérdező kommentje:
Igen szar, de szeretnék fejlődni ezért kérdezem. De köszönöm a támogató szavakat.
Nők/lányok is irhatnak, ők hogy csinálják.
2023. febr. 12. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!