Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként anált kezdeményezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként anált kezdeményezni milyen?

Figyelt kérdés

Párommal eddig egyszer csináltuk, neki első alkalom volt, én csináltam korábban is.

Volt róla szó, de végül én hoztam fel, hogy próbáljuk ki. Azonnal beleegyezett, láthatóan cseppet se bánta.

Kissé szerencsétlenül alakult, mert túl sok síkosítót nyomtam ki, és soknak éreztük. Az ő farka sokkal vastagabb, mint az exemé volt, szóval aggasztott azért, hogy fájni fog, ezért voltam ilyen óvatos.

Azt mondta, jól sikerült, mehet máskor is. De elgondolkodtam, hogy vajon ez a kis bénázásom, meg hogy én kezdeményeztem, nem gáz egy kicsit? Szerintetek?

2022. aug. 1. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyáltalán nem gáz. Sokan biztosan annak gondolják, mert sokak szerint a nőknek tabu a szexuális vágyaikról beszélni meg minden, de ez már nem az őskor, joga van ugyanúgy a nőknek is kimondani mit akarnak szex téren, nincs ebben semmi rossz.
2022. aug. 1. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Iiigen, evvel egyetértek, 1-es. Talán az is a bizonytalanságom oka, hogy mégis a végbélnyílás az nem mindenki számára vonzó. És ha annyira akarta volna, csak összehozta volna már valamelyik exével (30 éves volt, mikor összejöttünk, szóval lett volna lehetősége).

Alapvetően jó a kommunikációnk, de mégis van bennem egy gondolat, hogy olyasmire vágyom vele, ami általában pont a férfiaknak jobb, viszont sokan meg gusztustalannak és higiéniátlannak tartják.

2022. aug. 1. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sem gáz. Elsőre is tetszett neki és tuti nem a bénázásod maradt meg abból az alkalomból. Az meg, hogy kezdeményezel, az ad egy pluszt is. N
2022. aug. 1. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha a pasidnak kellemes élmény volt és jól sikerült akkor mit gondolkozol rajta? Vesd fel megint és jelezd neki hogy te biz' szereted az ilyen mókát. Egy idő múlva ő fogja magától kérni 😅
2022. aug. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!