Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként anált kezdeményezni milyen?
Párommal eddig egyszer csináltuk, neki első alkalom volt, én csináltam korábban is.
Volt róla szó, de végül én hoztam fel, hogy próbáljuk ki. Azonnal beleegyezett, láthatóan cseppet se bánta.
Kissé szerencsétlenül alakult, mert túl sok síkosítót nyomtam ki, és soknak éreztük. Az ő farka sokkal vastagabb, mint az exemé volt, szóval aggasztott azért, hogy fájni fog, ezért voltam ilyen óvatos.
Azt mondta, jól sikerült, mehet máskor is. De elgondolkodtam, hogy vajon ez a kis bénázásom, meg hogy én kezdeményeztem, nem gáz egy kicsit? Szerintetek?
Iiigen, evvel egyetértek, 1-es. Talán az is a bizonytalanságom oka, hogy mégis a végbélnyílás az nem mindenki számára vonzó. És ha annyira akarta volna, csak összehozta volna már valamelyik exével (30 éves volt, mikor összejöttünk, szóval lett volna lehetősége).
Alapvetően jó a kommunikációnk, de mégis van bennem egy gondolat, hogy olyasmire vágyom vele, ami általában pont a férfiaknak jobb, viszont sokan meg gusztustalannak és higiéniátlannak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!