Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezdeményezzem nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzem nőként a szexet ? Bejön ez a férfiaknak egyáltalán?

Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy részének nagyon is.egyszerűen,megmondod mit akarsz,szeretnél.
2020. aug. 3. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bejön, igen. Megmondod neki, hogy lefeküdnél vele. Vagy megfogod a farkát.
2020. aug. 3. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha a nő szókimondó. Pl. Szívesen érezném a számban a farkad. Biztos nem töprengenék rajta, hogy elővegyem vagy ne.
2020. aug. 3. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem jön be. A tököm tele van az ilyen nőkkel.
2020. aug. 3. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
4-es akkor homár lettél?
2020. aug. 3. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű , nehezen félreérthető, verbális kommunikációval.

Tudod , mi férfiak másképp működünk, nálunk ha egy ilyen megtörténik, akkor egyszerűen eldöntés kérdése, vagy dugunk, vagy nem, sértődés, hiszti, pletykálkodás nincs...

2020. aug. 3. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
3%
Nem lettem homár. Van feleségem és 2 gyerekem. Ezek a nők még csak a pénzre mennek. Gusztustalan.
2020. aug. 3. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy nő ki tudja mondani a vágyait anélkül, hogy feszengene, meg nyolcvanötször becsomagolná, jelzésekkel, meg mindenféle utalásokkal terelgetne. De, mint fentebb látjuk, vannak már kiherélt pasik, akiknek "ez nem jön be". Ők, gondolom, ha nők lennének az elvből nem pasizok kategóriába tartoznának :D
2020. aug. 3. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Feltételezem, együtt vagytok és szoktatok egymás mellett feküdni, esetleg egymással aludni :D

Tehát alapszituáció, hogy reggel mellette felébredsz (picit hamarabb, mint ő). Ebben az esetben simogasd a hasát (ha szereti), ettől picit megébred (hogy ne legszebb álmai közepén támadd le), aztán amikor már megvolt a "Szép reggelt, Drágám" (vagy egy reggeli puszi, vagy bármi, egy mosoly egymásra), óvatosan haladj lejjebb a kezeddel a hasa alá, fokozatosan, néha vissza is térhetsz a hasához, aztán újra lejjebb és mindig egyre hosszabb időre simogasd őt ott :) Ez elég egyértelmű jelzés tud lenni :D

Vagy, ami bárhol, bármikor (mármint ahol lehet szexelni:D) beválhat, az egyszerűen ha puszilgatni kezded a nyakát (ha erogén zóna számára), esetleg a fülébe súgsz egy "Kívánlak"-ot, és ha elmosolyodik, vagy valami jelét adja annak, hogy tetszik neki a helyzet, akkor szintén nyert ügyed van, ha ezután nem támad le rögtön, akkor kezdd el simogasd őt lent, hátha csak azt várja, hogy folytasd is :)

2020. aug. 3. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
16%

Van akinek bejön, nekem nem .

Kimondottan taszít ha egy nő nyomul.

2020. aug. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!