Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a páromat?
19 éves vagyok, a barátom 21. Mind a ketten szűzek vagyunk. 2 hónapja alkotunk egy párt. Én már vágyom a szexre vagy, hogy legalább valami elinduljon köztünk.
Egy ideje már ruhában ugyan, de megfogdos itt ott, de, hogy vezessem nő létemre rá, hogy hahó haladjunk már🙈
Eléggé szégyellős vagyok, szóval nagyon kezdeményezni nem merek.
De bármi normális választ megköszönök
Pedig a ha Mohamed nem megy a hegyhez...
Szóval:vacsi, szexi ruha,sztrip és rámászás.
Ha ezek után sem durrantmeg akkor nagy gond van.
Ez aranyos. :D Ha pl. kettesben vagytok valamelyikőtöknél, kezdd el simogatni és markolni a combjait egyre közelebb a szerszámához...ha látod, hogy éledezik, azt is markolhatod. :D
Közben, ha csókolgatod a nyakát, suttogd a fülébe, hogy mennyire kívánod...
Ha ez, vagy valami hasonló nem válik be, akkor tényleg gond van.
Akkor itt jövök én a képbe! ;)
Keress meg nyugodtan, van elég tapasztalatom már, örömmel segítek. ;)
Pedig muszáj lesz lépni...
Benyúlsz a gatyába, a puncihoz vezeted a kezét finoman...stb.
De csupán verbális kommunikációval is utalhatsz dolgokra...( Úgy szeretném, ha..., Próbáljuk ki, hogy...)
Életképtelen fiatalság, level: végtelen...
Ehh...
Inkább a szűz kisfiú helyett normális FÉRFIVAL kéne próbálkozni , akkor talán nem okoz neked életre szóló gátlásokat a bénázása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!