Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a páromat?
19 éves vagyok, a barátom 21. Mind a ketten szűzek vagyunk. 2 hónapja alkotunk egy párt. Én már vágyom a szexre vagy, hogy legalább valami elinduljon köztünk.
Egy ideje már ruhában ugyan, de megfogdos itt ott, de, hogy vezessem nő létemre rá, hogy hahó haladjunk már🙈
Eléggé szégyellős vagyok, szóval nagyon kezdeményezni nem merek.
De bármi normális választ megköszönök
De bírom, hogy lebénázza mindenki a srácot. Szűz a srác is! Valszleg kicsit gátlásos, nem egy nagyképű macsó, szóval óvatosan halad, próbálkozik, nem mer nagyon ráhajtani.
Kislány: fogd meg a kezét és tedd a melleidre. Aztán ha magától nem nyúl a pólód alá, akkor vezesd oda a kezét, vagy a bugyidhoz. Utána már menni fog.
Én 21éves szűz fiúként úgy megdugtam 17éves szintén:szűz,gátlásos,éltanuló, jókislány barátnőmet első adandó alkalommal,hogy az eget is nagybőgőnek nézte.
Én nem vagyok egy adonisz,és gátlás is volt bennem meg van is...mégsem xarakodtam,ha túl nyomulos voltam szolt,hogy neki ez még gyors. De kinél nyomuljak ha nem a csajomnál?
Na de nálatok valami olyasmi kéne hogy hagyod madag,illetve bátoritod.
Smárolásnál simán fogdmeg farkát akár gatyán keresztül is,ha tetszik neki annak van jele. Veddle a felsődet és ajánldfel neki,hkgy leveheti ha akarja...én akartam. Sőt gyakorlatilag meztelenre vetköztettem,de akkor még nem is sexeltünk,csak érdekelt mennyire beválalós. Eléggé az volt. Legyél te is!
És ugynézki hogy kezdeményezőnek is kell lenned!
én is szégyellős voltam, tömeg előtt nem mertem megmukkanni sem.. de amikor elfog az érzés hogy megdugjam a szűz barátnőmet.. nos... nem kellett győzködni. Ment a petting pár hétig utána fogtam áthívtam hozzám és keményen megadtam neki :) ennek ez a rendje. Esetleg nem baj ha ez a pár hét 2-3 hónap. Sztem ez nem számít. sőt elmélyül a kapcsolat aminek később hasznát veszitek!
Esetleg jelezd neki ruhalevétellel.. mikor valakinél ott vagytok nálad vagy nála.. estére amikor jönne a petting, újabban legyél fehérneműben. Fent póló lent bugyi esetleg ;)
26/f
Kb így vezesd rá:
Én értem a srác helyzetét is. #13, #14 Lehet, hogy nem gondoljátok magatokat macsónak, de nem is voltatok igazán gátlásosak. Vagy legalább is könnyen összejött nektek a nő.
Én 20 évesen az első barátnőmmel nagyon gátlásos voltam. Örültem, hogy végre összejött egy kapcsolat, mert addig csak az elutasításokat nyeltem és nem mertem nyomulni. 2 hónap után úgy kellett győzködnöm magamat fejben, hogy "nyugodtan megsimogathatod a mellét (ruhában), a barátnőd, ő is akarja!" Mivel szűz voltam, a lányok törékeny misztikumok voltak számomra. Csak később jöttem rá, hogy bizony a lányok is legalább annyira kívánják a szexet.
10 hónapig jártunk, nem feküdtünk le, bár ennek nem csak az én félszegségem az oka, hanem hogy a lány sosem volt hajlandó ott aludni nálunk.
Szóval, lehet, hogy ez a srác is ilyen. Kell neki egy kis ösztönzés, rávezetés, konkrétan kezdeményezés.
16-os.. nekem az volt hogy ez nem szex kapcsi volt :) nekem ponthogy roahdtul nagy önbizalomhiány volt a szüleim miatt főleg.. hogy én másodszülttként el voltam kussoltatva 0-24 ben... betegesen nem ment se a beilleszkedés.. se semmi emiatt.
Szóval ez igazi volt nem szex... 150% ban szerelmes voltam meg ő is belém.. ez kipótolta az önbizalomhiányt hálisten :) és mikor odakerültem kicsit se paráztam. De nincs happyend mer mai napig elszenvedem a gyerekkori traumámat és.. a kapcsinak is vége lett résztben ezek miatt.(14 es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!