Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak hány nővel voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hány nővel voltatok eddig együtt és ebből hánnyal volt jó a szex?

Figyelt kérdés

Kort is írhattok mellé.

Köszi.;)

2023. febr. 9. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

KB 200

Fizetőseket, szüzeket, rutintalanokat nem szeretem nem jó velük.

Legjobbak a kiéhezett, férjükáltal elhanyagolt nők.

45éves

2023. febr. 9. 12:02
 12/22 Kaje39 ***** válasza:
77%
3,abból 2 jó volt . 40/f
2023. febr. 9. 12:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Sokkal és sokkal volt jó. Az érettebb férfi korosztályba tartozom már.
2023. febr. 9. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:

4-el voltam együtt, ebből 3-al volt jó

30F

2023. febr. 9. 12:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hattal… Soknak tűnhet, de mindegyikkel csak egyszer voltam és még nem volt barátnőm, 24 éves vagyok.

Az első az egy jó csaj volt nagyon, elképesztően puha bőrrel és nagyon szép arccal… Sajnos vele nem volt túl jó, mert nagyon monotonon szopott és alig volt nyála, így kicsit kellemetlen volt. De elsőre igazából ezt is élveztem… Kinyalni és meg ujjazni nagyon jó volt, imádtam ahogy el élvezett.

Az aktus vele nem jött össze, mert megijedt a “nagy” méretemtől, pedig én voltam a szűz nem Ő.

A második volt a legjobb, egy nálam idősebb nővel voltam, túlsúlyos volt de valami elképesztően jól szopott, öklendezésig levitte többször is és csak úgy tocsoktam a nyálában… Az első aktus vele volt, kutyában csináltuk és az is nagyon jó volt, csak viszonylag hamar elmentem…

A következő három felejthető volt, az egyik annyiban jó volt hogy engedte popsiba is.

Az utolsó csajjal 1 hete voltam, vele is jó volt, mert nagyon szűk volt és az első olyan csaj volt nekem, akinek van hüvelyi orgazmusa is… Bénán mozogtam, mégis többször is elélvezett pár perc alatt és nem meg játszotta, éreztem a lüktetést ahogy orgazmusa volt. Csak egy elég csúnya lány volt szegény, de aranyos…

Mindenesetre azt megtanultam, hogy nem feltétlenül a vékony és nagyon szép csajokkal jó a szex.

2023. febr. 9. 12:40
 16/22 A kérdező kommentje:
15. És h lehet h a 6 csajból minddel csak 1szer voltál? :D
2023. febr. 9. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:

#16. Úgy hogy egyik sem volt a barátnőm… Valamelyiknek volt barátja.

A fele adta meg a számát, gondolom velük lehetett volna folytatás, csak nem éltem vele.

2023. febr. 9. 13:22
 18/22 anonim ***** válasza:
De amúgy nem prostik voltak, bár lehet nehéz elhinni…
2023. febr. 9. 13:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem ez akkor is durva arány. :D
2023. febr. 9. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Könnyen ismerkedem és először el tudom játszani, hogy laza vagyok, de baráti kapcsolataim sincsenek már nagyon… Nem véletlen, hosszútávon lejön hogy egy elég nagy lúzer vagyok, meg fura vagyok.

De ez már off.

2023. febr. 9. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!