Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Volt, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt, hogy csak kíváncsiság miatt voltatok együtt egy férfivel, de nem tetszett és ezután teljesen hetero életet éltetek tovább?

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 19:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tetszett az együttlét*
2018. máj. 23. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
nagyon izgatott h kipróbáljam milyen érzés sz .pni. sokáig nem mertem aztán erőt vettem magamon és kipróbáltam. kicsit fura volt de izgalmas. utána baromira rossz érzésem volt és szégyelltem magam. aztán nem hagyott nyugodni a gondolat h biszex vagyok. kipróbáltam a szexet passzívként. az annyira nem jött be h ellazulni se tudtam. pedig a felcsatolható játékszereket illetve prosztatamasszázst előtte gyakran próbáltam hölgyekkel. rájöttem h a férfi test kicsit se izgat. a sz . pás se izgatott utána már különösebben. azóta csak nőkkel voltam.
2018. máj. 23. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Nem volt ilyen. Nem is lesz.
2018. máj. 23. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Én csak szoptam, azóta is csinálom néhanapján :)
2018. máj. 23. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Én is csak szoptam, szopattam...

Nagyon bejött a dolog, gyakran vágyom is rá...

És csinálom is, ha van megfelelő 18 alatti partner

Kár, hogy most nincs jelentkező...

2018. máj. 23. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én fokozatosan eljutottam a 69-ig aztán meggondoltam magam és cirka 5évig leült a pasizás. Nem érdekelt különösebben, de az utóbbi időkben fellobbant a vágy ezért újraindul a móka és sztem tartósan megmarad :) 30F bi

Utolsó, van egy rossz hírem. Minél öregebb leszel annál nehezebb lesz 18 alattit találni :D

2018. máj. 24. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jön be a fiú test de engem is izgat az orális szex..az összes többi kicsit sem érdekel. Így meg nem is volt alkalmam kipróbálni, persze megfelelő partnert sem egyszerű találni.
2018. máj. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!