Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (!) véleménye szerint mennyire jó így a szex rövid vagy hosszú távon?
Tehát lányok válaszát várom.
Az együttlét arról szól, hogy elején simogatás, csók stb. aztán eljuttatom a csúcsra (nyalás ujjazás vagy nyalás dildó ezzel hüvelyi orgazmus is megy) 1-2x, majd én "következem", orál+szex. Mindez azért, hogy ne legyen rajtam semmilyen teljesítmény kényszer.
Ti mit szólnátok ehhez? Tehát nem az ideális módszer, hogy szex közben jutunk orgazmushoz mindketten, hanem ilyen "csinált" módon.
A méretem (13/11,5) kisebb mint ami neki az igazi lenne (18/5), ezért.
Mehet ez hosszú távon, vagy mindig maradna hiányérzet?
Hosszú távon esélytelen szerintem.
Normális farok nélkül nem érdekel egy pasi sem.
1 Sokat szexeltünk de az sem jó ha 10-ből 1-2 orgazmusa van, azért inkább ez. Unalmas? Hát minden szex kb ugyanaz, van pár póz de mindig ugyanaz van mindenkinél, nem? Felizgulás-szex-kielégülés
Mit javasolsz?
2,3 Miért minuszoljátok őket, ha leírja, hogy normális farok kell neki vagy össze se jönne vele?
Neki van egy punciméret, tudja milyen a jó neki bele ennyi.
Kicsi az esélye, hogy minden téren jó legyen a pali a szex mellett, így más téren szenvednek majd hiányt valószínű. (Jó apaság, hűség stb).
4 Mit tennél hosszú távon, mit változtatnál?
Nincs hüvelyi orgazmusom, ahogy sokunknak
Akkor az én nemi életem "nem igazi" csak "csinált "?
Nem hiszem
Nekem ez így ok lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!