Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olvasgatás közben a kérdések...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvasgatás közben a kérdések és válaszok által eszembe jutott néhány dolog a múltból. Nők véleménye érdekel. Ti hogy látjátok ezt az egészet? Többi lent, kicsit hosszú.

Figyelt kérdés

Mostanság egyre több a sub és a dom iránti kérdés és persze egyre több a nők álltál való válasz is. Több nő írta, hogy szereti hogyha uralkodnak felettük, szívesen vannak sub kategóriába, miután véget ért az első hosszabb (több mint 5 éves) kapcsolatom azt vettem észre akaratom kívül, hogy dom vagyok, amit a nők állítólag imádnak, de én nem ezt tapasztaltam, ritka esetben talán szex közben de a magán életben egyáltalán nem. Szex közben sem volt valami nagy durvaság, de ott hagyták néha nekem az irányítás. Volt olyan eset az életemben, az akkori barátnőm pólós lányként dolgozott egy kis kocsmában, ahol elég sok egyedülálló vagy feleségükhöz hűtlen pasi járt, különösen csak a kiszolgáló nő miatt, mivel elég meleg vérű nő volt akkor volt 33 éves talán, frissen elvált anyuka, aki szerette falni a pasikat, előttem több pasival volt akiket el mondott, mindent meg tudtunk beszélni, de közülük nagyon sok mindennapi kliens volt. Nagyon szerette szex közben ha irányítom, ha még alázom, talán ő az egyik lány akivel a legtöbbet meg éltem a szexben, de fel ajánlottam neki, hogy maradjon otthon, azt a fizetést én havonta le teszem neki az asztalra amit pultos lányként keres, mindamellett ami támogatást kapott amúgy is tőlem amíg együtt éltünk (úgy éltünk együtt, hogy csak együtt aludtunk minden este, a cuccaink mindenkinek otthon volt). Ebbe nagy nehezen bele is ment 3 hónapig, utánna titokban element a főnökhöz és vissza ment dolgozni, mikor kérdeztem minek azt mondta, hogy saját magát akarja el tartani, nem érzi jól magát ha más tartja el. Pedig csak én támogattam előtte is utánna is egy rövid ideig, mert végül vége lett a kapcsolatnak 2,5 év után ami közben sokszor össze vesztünk. Tehát sokan szeretik ha uralkodnak felettük de ne mondjuk már meg mit hogyan csináljon, ne legyünk állandóan velük, ne kérjük számon a dolgairól. Tehat6akkor hogy is van ez az egész? Ezek a nők valójában subok, vagy csak a vadabb szexet szeretik, mert csak a szexben szolgák utánna nem a mindennapi életben. A szolga szó nem rossz értelemből mondom mert semmi meg erőltetett munkát nem kérek tőlük csak annyit talán hogy egyedül az enyémek legyenek, ne adják meg az alkalmat más pasinak, hova, élvezze a társaságokat, ne legyenek bókok, flörtök meg hasonló dolgok.

Hogy is van ez a sub, alárendelt, szolga szerep a nőknél?

2018. márc. 11. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyértelműen csak szexre vonatkozik. Akik az életben is olyannyira alárendeltek, mint amiről írsz, őket valószínű észre sem vennéd, pont azért mert egyáltalán nincs semmi önbizalmuk, nem szeretik felhívni magukra a figyelmet, nyilván sokkal kevésbé aktívak társasági élet szempontjából is és/vagy már valaki (akár férj, pasi, vagy családtag) uralkodik rajtuk. Az a kacérkodós kategória, akit te a pincérnőben is megtaláltál, max az ágyban élvezi ha irányítják, egyébként éli az életét - és szerintem ez van helyén.
2018. márc. 11. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. márc. 11. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a szexre vonatkozik. A magánéletben nagyon kevesek azok, sőt. Én azt vettem észre hogy önálló,talpraesett nőként szeretem a dolgot kiegyenlíteni azzal, hogy néha átadjam a gyeplőt és más gondolkodjon helyettem....de csak egy kis időre.
2018. márc. 11. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem az emberek zöménél csak szexre igaz. Én is kifejezetten szeretek alárendelt szerepben lenni, sokkal jobban izgat mintha én irányítok, bár attól se jövök zavarba. De ha a párom a hétköznapi életben próbálna meg domimnáns lenni, és megmondani mit csináljak, vagy elnyomni bármilyen szinten, ott lenne vége a kapcsolatnak, mert nekem nagy igényem van a szabadságra és az önállóságra a hétköznapokban. :) Mint ahogy már írták, lehet ezzel kompenzálódik az ilyen "jég hátán is megélő" nők élete, hogy az ágyban inkább subok. :)
2018. márc. 11. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a válaszokat!
2018. márc. 11. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Annak, hogy a hálószobában, szerepjátékként, mit szeretnek az emberek, semmi köze ahhoz, hogy a hálószobán kívül hogyan szeretnék, hogy bánjanak velük. Olvass utána, bőven van anyag erről a neten, főleg, ha A szürke ötven árnyalatára is rákeresel. Ahogy az, hogy szívesen olvasok háborúkról, szörnyekről, nem jelenti, hogy szívesen át is élnék ilyesmit. Azt meg főleg megértem, ha valaki nem akar gyakorlatilag prosti, vagy egyáltalán kiszolgáltatott lenni.
2018. máj. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!