Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 11 nővel voltam, de közülük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 11 nővel voltam, de közülük csak 5-tel volt rendes szex, az katasztrofális aránynak számít?

Figyelt kérdés

Pl. 4-gyel csak orál volt (valakivel kölcsönös, valakivel nem), volt, hogy nem állt fel vagy épp nem volt óvszerünk... tehát különféle verziók.

Rendes szex alatt azt értem, hogy behatolás mereven és elélvezés is.

Nyilván erre egy incel azt írná, hogy bár ott járna, hogy már ennyi nővel szexelt, nem zavarná, hogy többel pedig nem sikerült - ám mégis úgy érzem, hogy ez valamilyen szinten lúzerség.

2023. febr. 7. 13:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ezek ezer éves sztorik fiatalkoromból.

Az első egy fesztiválon történt, és mivel nem volt óvszer, később sem lett volna (illetve gyáva is voltam venni), így hát én ghosting-oltam a nőt, mert szégyelltem magam.

A második távkapcsolat lett volna, első talin ágyban kötöttünk ki, és mivel a fel nem állás miatt még nagyobb szégyent éreztem, mint korábban, csak szimplán nem utaztam el hozzá többé és nem találkoztunk többet. Persze utólag ezt is megbántam, de már késő volt.

Szóval egyik sem a 2 nap múlva találkoztunk, sokáig láttuk még egymást vagy egy városban laktunk volna esete volt. (A fesztiválos csajtól is 40 km-re laktam.)

Viszont te vagy az első, aki ezeket a sztorikat a nőkre hegyezi ki, és nem azt írja, hogy mekkora lúzer vagyok. :D Hidd el, helyettük én voltam a ludas, ők nem csináltak semmi rosszat. Max. az első szűz nő orálozhatott volna óvszer nélkül, mert ragaszkodott hozzá, hogy orál is csak óvszerben, ezért nem történt semmi... én kicsit nyaltam, de nem sokáig, ezért részéről sem beszélhetek orgazmusról.

2023. febr. 13. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Ja, hát fesztiválon nekem soha még egy flört sem jött össze, nemhogy szex.

A "nem akart felállni" nálam is megvolt és kaptam is lenézést a nőtől, hogy biztos nem tetszik nekem a teste. Node az a csaj a barátnőm volt már 4 hónapja, szóval volt újabb alkalom. Nekem valahogy zsenge huszonévesen sem volt kenyerem az egyéjszakás kaland.

Mondjuk 40km nem nagy távolság egy jó nőért. Én a feleségemhez 50km-re jártam ki anno.

2023. febr. 13. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!