Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők akik arról fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akik arról fantáziálnak, hogy pénzért szexelnek (de nem prostitúció gyanánt)?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen ismerősöm, 3 éve ismerem, össze is szoktunk járni, de most kitalálta, hogy kipróbálja ezt a vonalat.

Igazából van neki eléggé elismert polgári szakmája és egyetemi végzettsége, de eléggé túlfűtött szexuálisan.

És most kitalálta, hogy majd én is fizessek neki, igaz "kedvezményes áron" is eljön. Hát kösz, majd biztosan 3 év ismeretség után biztosan fizetni fogok.

Viszont ha egy új nőről lenne szó, akinek tetszik ez a vonal, és hajlandó velem is eljönni, és végre én választhatok milyen nővel szeretnék lenni, akkor benne lennék.

Természetesen közjóléti szolgáltatók igénybevételében nem vagyok érdekelt (az R-betűs oldal választékára gondolok itt)

2023. febr. 6. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9: látom, a józan gondolkodás nehezedre esik. Gondolom, az áldozatod természetesen beleegyezett, hogy tarkón lődd, mert neki is ez a perverziója.

Ritka sötét ember hoz fel ilyen példát.

2023. febr. 7. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:
11, igen, beleegyezett, öngyi akart lenni. És én mégis a sitten végzem.
2023. febr. 7. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!