Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők akik arról fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akik arról fantáziálnak, hogy pénzért szexelnek (de nem prostitúció gyanánt)?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen ismerősöm, 3 éve ismerem, össze is szoktunk járni, de most kitalálta, hogy kipróbálja ezt a vonalat.

Igazából van neki eléggé elismert polgári szakmája és egyetemi végzettsége, de eléggé túlfűtött szexuálisan.

És most kitalálta, hogy majd én is fizessek neki, igaz "kedvezményes áron" is eljön. Hát kösz, majd biztosan 3 év ismeretség után biztosan fizetni fogok.

Viszont ha egy új nőről lenne szó, akinek tetszik ez a vonal, és hajlandó velem is eljönni, és végre én választhatok milyen nővel szeretnék lenni, akkor benne lennék.

Természetesen közjóléti szolgáltatók igénybevételében nem vagyok érdekelt (az R-betűs oldal választékára gondolok itt)

2023. febr. 6. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyszer szexeltem penzert
2023. febr. 6. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:

értem, de nem ez volt a kérdés

ja, hogy nőként?

2023. febr. 6. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem tenném. Ez csak egy mocskos fantázia.
2023. febr. 6. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

3!

Szexelj pénz nélkül!

2023. febr. 6. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. febr. 6. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

"pénzért szexelnek (de nem prostitúció gyanánt)"

Hanem mi gyanánt?

Csak a tisztánlátás kedvéért: szex anyagi ellenszolgáltatásért - ez a prostitúció definíciója.

Persze mondhatod hogy de nem, csak ennyi erővel akár a teliholdra is mondhatod, hogy karalábé.

2023. febr. 6. 20:08
 7/12 A kérdező kommentje:

hát jó, figyi a nők jellemzően totálra tesznek az ilyen logikus következtetésekre, meg definiciókra

ez ÉRZELMI dolog, hogy a férfi ad a pénzéből a nőnek, aki meg szexet ad.

a férfi dolga a pénzkeresés a nőé meg az hogy nála legyen a nőiesség.

2023. febr. 6. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:

#6: azért ez így nem teljesen igaz.

Ha valaki valóban kizárólag azért szexel pénzért, mert a pénz kereset a cél, az valóban kimeríti a prostitúció fogalmát.

A kérdező (szerintem) inkább arra céloz, amikor a szexuális kapcsolatban a pénz egyfajta fűszerként, fétisként, esetleg perverzióként jelenik meg. Ez valós jelenség, mind férfiaknál, mind nőknél, és rendszerint nem a pénz mennyisége, a fizetség mértéke az érdekes, nem ellenszolgáltatásként jelenik meg, hanem a "játék" része.

2023. febr. 7. 07:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Tehát ha én kizárólag szexuális perverzióból kifolyólag lőlek tarkón egy 9 milliméteres Berettával, akkor nem vagyok gyilkos?
2023. febr. 7. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Az öreget is felmentették aki Győrben BDSM szexelt egy nővel és meg folytotta. Akkor a Beretta is szex játék 😂😂😂😂
2023. febr. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!