Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első szexnél, hogyha a párotok nagyon rossz, akkor elítélitek?
Gondolok itt arra, hogy pl
nem áll fel neki, szinte semmi érzést nem okoz neki, esetleg gyorsan elélvez, de Naaagyon szerelmesek vagytok egymásba. Akkor számít az valamit, hogy nagyon rossz volt vele az első szex?
18/f
Én még nem szexeltem, de amiről te is írtál, hogy teljesítmény kényszer, meg a stressz, áhh.
Amúgy ilyenkor hogyan babusgatod a párod?
Remélem nekem is megértő barátnőm lesz, mint te, akinél nem kellesz stresszelnem.
Összetéveszteni a segglyukat még én se fogomxdd
A méretem is jó
Csak valszeg nagyon durván fogok stresszelni
Kezdek félni, nekem nagyon jó a vérkeringésem, de ezek olvasva. Ennyire rossz a helyzet?
És akikkel szexwltetek, ők fiatalok, vagy idősek, mert ez se mindegy
Az én repertoárom úgy alakul, hogy:26, 35, 50, 36, 34.
Ez egyébként nem vérkeringés kérdése, inkább pszichológia. Pont ezen nem szabad előre aggódni, hogy mi fog történni. Vegyétek lazára.
En már ugyan nem vagyok lány, de tapasztaltan mindkét nemnek mondom:
Első alkalomnál az izgalomtól simán lehet hogy nem ugy működnek a dolgok ahogy szeretnétek! Ezért nem kell ítélkezni.
Simán benne van az első alatt, de a babusgatás tényleg beválik.
Aztán olyan gyorsan dug mint egy varrógép.
Ez teljesen normális. A nőknek meg előjáték kell, hogy nedvesebbek és ellazultabbak legyenek.
Erre mindig figyeljetek, úgy nem lőttök mellé. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!