Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem mindig akar orgazmust szex közben. Mitől lehet ez?
Beszélgettünk erről, hüvelyi orgazmusra hatalmas valószínűséggel nem képes (sose volt még neki, és azt mondja, úgy érzi, nem is nagyon lehet attól).
Orális szex közben többször volt már orgazmusa.
Ennek ellenére csomószor "félbeszakítja" az előjátékot, amikor nem is volt még orgazmusa.
"Utójátékot" is próbáltuk már, akkor szintén volt orgazmusa stb.
Sokszor pedig kérdezi, hogy nem ugorhatnánk át az előjátékot (nem az egészet, de az orális részét).
Nem értem miért lehet ez, hiszen hüvelyi orgazmusa nem nagyon lehet, mégis mintha azt vettem volna rajta észre, hogy azt szereti igazán.
Mitől lehet ez szerintetek?
Az nem tudom honnan jött néhány embernek, hogy nem foglalkozok vele, és csak magammal foglalkozok...
#10 Tisztázzuk: ha azt írom, orális szex közben van orgazmusa, az nem azt jelenti, hogy ő leszop, és nekem van. Azt gondoltam ezt nem kell magyarázni.
Nem olyan egyébként, aki megjátszaná az orgazmust, és szerintem vannak jelei, amiket nem annyira lehet megjátszani, bár nem vagyok nő. Pl a hüvely folyamatos összehúzódására gondolok stb.
Érdekes. Lehet én nem vagyok annyira ügyes, de az is fennállhat, hogy feszeng kicsit. Mindenképpen beszélek erről vele.
#5 nem a saját egóm boostolasa miatt, de szerintem ebben is van valami, mert volt amikor orális szex közben orgazmusa lett, és utána mondta, hogy magát az aktust már nem szeretné, mert neki ennyi elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!