Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem mindig akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem mindig akar orgazmust szex közben. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk erről, hüvelyi orgazmusra hatalmas valószínűséggel nem képes (sose volt még neki, és azt mondja, úgy érzi, nem is nagyon lehet attól).

Orális szex közben többször volt már orgazmusa.

Ennek ellenére csomószor "félbeszakítja" az előjátékot, amikor nem is volt még orgazmusa.

"Utójátékot" is próbáltuk már, akkor szintén volt orgazmusa stb.

Sokszor pedig kérdezi, hogy nem ugorhatnánk át az előjátékot (nem az egészet, de az orális részét).

Nem értem miért lehet ez, hiszen hüvelyi orgazmusa nem nagyon lehet, mégis mintha azt vettem volna rajta észre, hogy azt szereti igazán.

Mitől lehet ez szerintetek?

2023. febr. 5. 00:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Talán úgy tűnhet ebből, hogy nem akar orális szexet, de inkább úgy tekint rá, mintha nem lenne szükséges az orgazmus a szexben. Mondhatni, a szerelem meg az érzelmek fontosabb neki, mint az orgazmus.

Egyébként elég prűd, rossz szülői minta miatt nincs magas EQ-ja, így nincs is sok szex, változó nagyon, valamikor heti 1, de mostanában inkább 2 hetente 1 vagy meginkabb havonta 1.

2023. febr. 5. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem elsőre úgy tűnik a leírtak alapján, hogy annak ellenére, hogy veled van feszeng valamiért.. Az orgazmusa biztos, hogy meglévő orgazmus és nem csak megjátszott dolog?

Tényleg úgy gondolod, hogy minden tudásoddal a lehető legjobban próbálod őt kényeztetni? Kérdezted hogy szereti? Kértél segítséged hogy csináld, hogy neki kellemes legyen?

Elsőre kb úgy tűnik, mintha félne, hogy meglátod "valódi" orgazmus közben.. a másik lehetőség amire gondolok, hogy kellemetlen lehet neki a szex, ha már elélvezett és számára elég egy orgazmus is.

2023. febr. 5. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Béna vagy az előjátékban.
2023. febr. 5. 07:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam, hogy lehetséges hogy csak megjátssza
2023. febr. 5. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nokent..

Nekem szex kozben nincs huvelyi de ujjal el lehet juttatni. Nyalas alap.

Nalam az van h ha elevezek ott nalam vege. Nincs masodik es a libidom a 0ra esik le. Sok esetben ezert nem akarok elevezni mert a parom akkor hoppon marad. De ha jo a szex akkor orgazmus nelkul is kieleguluk. (Nem ertem hogyan de megvan az a huuu most ez eleg volt es szuper volt erzes)

Amugy beszelgess vele sokat errol. Marmint ne naggasd hanem altalossagban beszeljetek a szexrol. Ne a vagyaid dominaljanak inkabb az o vagyaira legy nyitott.

2023. febr. 5. 07:33
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Addig ujjazd meg ki nem jön belole!
2023. febr. 5. 07:35
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
EQ problémáid itt neked vannak, különben már rég rájöttél volna, hogy nem vagy jó az ágyban. Ennek a lánynak nem nyalásra van szüksége, hanem egy ügyes, értelmes férfira, aki türelmesen rávezeti a dolgokra.
2023. febr. 5. 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Etessétek magatokat ezzel a dumával hogy azért nincs orgazmusa a nőnek mert nem is vágyik rá.
2023. febr. 5. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Nőknek nem annyira fontos elérni az orgazmust minden aktusnál, mint pl egy férfinek. Lehet úgy érzi, hogy sokszor csak feszengés, hogy megint el kell menjen, és sok idő kell neki, pláne mikor annyira nincs is kedve. Nekem is volt partnerem, aki mondta, ne stresszeljek rá, ha nem megy el mindig, mert neki úgy is jó. És sok nő van így ezzel.

Mégvalami: ha érezteted is vele, hogy ő a “hülye”, te meg az okos, abból semmi jó nem sül ki, szexben sem.

2023. febr. 5. 09:14
 10/11 anonim válasza:
78%

Mert élete során nem volt még orgazmusa lenti tájékon , csak oráis .Ha jó értem az orális akkor van orgazmusa ha ő kényesztet szájjal.S azért mondhatja,hogy számára nem olyan fontos.

Ez olyan mintha én azt mondanám.hogy szeretem a pörköltet tésztávval(/szex),de savanyússágal(/orgazmussal)nagyon szeretem,de nem lényeges a savanyuság ,szeretem anélkül is.Vagy te nem nagyon tutsz neki még azt okozni ,de attól még szeret .Csak nem akar megbántani,se irányitani se

téged az ágyban .Nem akarja megsérteni a férfi egot.DE ez ok idővel az,hogy ki mit szeret az ágyban tiszta lesz számotokra.

Addig is kisérletezetek szexuális poziciókkalvagy játékokkal(bilincs,szemkötő,vibrától)

2023. febr. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!