Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond csajok? Nem értem a barátnőmet ha szex re kerül a sor szinte mindig ez van.
Sok lánnyal nem az a baj hogy nem szereti, hanem azt várja mindig hogy a férfi irányítson az ágyban mindent, a férfi döntse el mi legyen, ő meg magától nem csinálná. Bosszantó, de akkor neki is szerintem csak mondani kellene.
Én is azt várnám hogy 2 ember közt szó nélkül megy a kölcsönösség, de sok csaj nem ilyen
Szerintem az lehet a gond, hogy a csajod egyszerűen nem szereti csinálni, talán undorodik is az oráltól, mert ha nem így lenne, akkor önként és örömmel szopna le téged - feltéve, h valóban szeret.
Aki tényleg szeret valakit, az mindenét szereti és nem kell külön szólni neki, hogy örömödre tegyen....
3. szoktam neki említeni hogy mit szeretnék néha olyankor van de legtöbbször látom hogy nincs hozzá kedve.
4.Szoktam írányitani
Sok lány nem szeret szopni, vagy oriálisan kényeztetni, viszont elvárja, hogy te igen.
Az is benne lehet a pakliban, hogy ő teljesen abban a hiszemben van, hogy ez neked élményt okoz, hogy őt kényezteted így.
Kicsit önző a barátnőd, jobban figyelhetne rád is.
Ha pedig nem szereti, akkor mondja meg a szemedbe. Ez lenne a tisztességes. Ha már mondani kell, az régen rossz.
Megfogalmaztad az okot, legtöbbször látod, hogy nincs hozzá kedve. Ő egyszerűen ilyen, nem kedveli a szopást, előfordul. Szó nincs arról, hogy csak azért nem teszi meg, mert nem irányítasz, ha imádná a farkad a szájában érezni, rácuppanna kérés nélkül, hidd el. Ezt el kell fogadnod, annyit tehetsz, hogy mindig gondoskodsz róla, hogy tiszta és illatos legyél odalenn, soha ne érje kellemetlen szagélmény, ne élvezz a szájába, s így szép lassan talán megszereti. Ami viszont fontos, hogy az irántad való szerelmét emiatt ne érezd kevesebbnek. Baromság az a mondás, hogy ha szeret, megteszi.
n35
Passzoltok az ágyban? Miért? Mert arra nem képes,hogy kielégítsen téged? Szép.. .
Tudod en is lány vagyok,egy évvel fiatalabb,mint a barátnőd. A párommal nekünk abszolút ösztönösen jön a kölcsönösség. Ha pedig valami nem oké akkor megbeszéljük aktus előtt/után.
Olyan még nem volt,hogy egyikűnk ne azt kapta volna,amire vagyik. Kb úgy néz ki,hogy ez a lány
-elképesztően ostoba
-nem szeret eléggé,önző
-túl prűd
-nem őszínte veled valamivel kapcsolatban
-undorodik az oráltól
-szexualis analfabéta
Minnél előbb beszéld ezt meg vele ha azt akarod,hogy változzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!