Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve tartó kapcsolatban kevés a heti 1 szex?
Jól működő kapcsolatban nem kéne számítani, hány éve vagytok egy pár. Az a kevés, ami valamelyik fél igényeit nem elégíti ki. Ha neked az egy kevés, akkor kevés, és szerintem nem lesz jobb a helyzet attól, hogy nyolc éve.
Mi hét éve vagyunk együtt, gyerekeink is vannak, de nekem totál idegen ez a dolog, hogy egy anya már nem kívánja a szexet. Én szexelnék minden nap. Szerintem egy férfi ha akar, tud mit kezdeni az ilyen helyzettel, hogy megvalósulhasson. Bár ilyen gondom nincs, ötletem bőven van, hogy én mit tennék.
Szerintem 8 év után stabilan heti egy az nem tragédia. Vagyis biztos van ahol ennyi idő utan ennél is kevesebb.
De nektek kell tudni mert ez tök egyéni dolog. Meg nyilván az is számít mennyi volt előtte. Hogyan és miért változott.
Személyesen nekem ha heti 1 van csak attól kivagyok, pedig én vagyok a nő. Felőlem mondjuk lehetne ennél több is de páromnak full elég kb 3 naponta. Ugyh heti 2-3 van ahogy épp kijön. Kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!