Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 10 éve tartó titkos szexkapcsolat, van meg valaki így?
Figyelt kérdés
Gondolok olyanokra, ahol a nő nem független, a pasi meg baratnőzik, hogy ő se malmozzon, amig a szeretője férjével van.
Mi tartja össze a kapcsolatot ?
2021. nov. 13. 02:30
2/10 anonim válasza:
Én kb 5 évig voltam ilyenben.
Eleinte a remény, hogy majd leszünk együtt, később az, hogy simán jó együtt.
F36
5/10 anonim válasza:
Van. Több mint 8 éve tartó szexkapcsolatom van független nőként. Miért? Mert nem akarom már magam elkötelezni senki mellé. A hátralevő éveimet nyugalomban akarom eltölteni. És a párkapcsolat rengeteg nyűggel jár. Lehet a véleményemért megkövezni. Ettől függetlenül továbbra is így fogok élni.
6/10 anonim válasza:
Igazad van. Ha kiszámíthatóan működik, akkor elfogadható az ilyesmi.
8/10 anonim válasza:
Arra kíváncsi lennék, hogy olyanból mennyi van, ahol több párhuzamos szexkapcsolat megy 10 éve. És a több, az mekkora szám.
9/10 anonim válasza:
Van olyan is, de ezek a párhuzamos szakaszok nem egyforma hosszúságúak. Időben nem egyszerre indultak és nem ugyanakkor van/lesz végük.
10/10 anonim válasza:
Kösz. Ez nagy segítség. Egyszer, egy napon kezdtem 3 kapcsolatot és 9 év múlva egy napon mindhármat felszámoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!