Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek azok, akik abban lelik örömüket, hogy házasságon kívüli titkos szexkapcsolatokat nyilvánosságra hoznak?
jojo, de nézzük már meg kivel tesznek ezzel jót?
a megcsalónak és a szeretőjének ugye biztos nem, mert elrontják a játékukat.
talán a megcsaltnak? Biztos h jót teszünk neki azzal, hogy ország-világ elé tárjuk, hogy őt megcsalták? Boldogabb lesz attól, hogy megtudj azt amit eddig is sejtett, hogy a férje 8 év házasság és 2 gyerek után mással (is) dug néha?
Boldogabb sztem nem lesz ettől, viszont megalázó, tarthatatlan döntési helyzetbe hozzuk a megcsaltat.
Igazad van. Engem mélységesen felháborítana, és talán még jogi lépéseket is fontolgatnék, ha bárki a net nyilvánossága elé tárná, hogy engem csal a férjem. Legjobban a megcsaltakkal csesznek ki, nem a csalókkal.
A másik oldalról meg fel nem foghatom, hogy milyen ember az, aki saját nevével és email címével, sőt, a munkahelyi email címével regisztrál egy szexpartner kereső oldalra.
6:
feltételezem, h fizetős volt az oldal, igy kénytelenek voltak valódi bankkártya-adatokat megadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!