Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár megtudja, hogy nem lehet gyerekük, onnantól nyugodtan szexelnek védekezés nélkül?
Figyelt kérdés
Hiszen már mindegy.2023. jan. 31. 10:43
11/15 anonim válasza:
Én mindig kítörlöm magam utána (25L). Az egész vagy kifolyna az ágyneműre, vagy a ruhám/fehérneműm lenne olyan. Plusz nem tudom nálatok hogy megy, de az én párom sokat szokott élvezni, ha hagynám lefolyni magamon az egész lábam ragadna. Plusz szex után egészséges a nőknek elmenni pisilni, hogy elkerülhessenek esetleges fertőzéseket.
12/15 anonim válasza:
Sértésnek venném ha a feleségem kimosná magából :D
13/15 anonim válasza:
Szerintem alap hogy elmegy az ember wcre szex után, ilyenkor távozik a nagyja. Na de öblögetni nem kell a hüvelyt, ez baromság.
14/15 anonim válasza:
Lehet védekezés nélkül. Nem kell tisztitani.
15/15 anonim válasza:
Hát igen meg ahogy szivarog annak szaga is lesz elobb utobb es az egy nonek kellemetlen ha mar csak sajat magan is erzi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!