Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezd a fogamzásgátló hatni? Mennyi idő után mehet belém nyugodtan a barátom?
A legtöbbnél már ugy van hogy ha a mensi első napján veszed be akkor azonnali védelmet nyújt. De el kene olvasni a tájékoztatót illetve beszelni a nodokival.
Ha saját tapasztalat erdekel azt el tudom mondani. Nekem is a fentebb említett fajta tabim van. Mi ket hetet vártunk az óvszer elhagyásaval, de belém élvezni csak az első level beszedése után ment el. En igy éreztem biztonságosabbnak, de elég sokan ki szoktak varni azt az egy hónapot a biztonság kedvéért.
Gyógyszertől függ. Ha megírod, akkor tudunk segíteni.
Én azt tanácsolom, hogy egy levelet és az azt követő vérzést várjátok meg a beleélvezéssel, az a biztos!
Az újabbak esetében ha a vérzés első napján kezded szedni, akkor első naptól véd, de egy hétig kell kiegészítő védekezés. Ha nem első napon hanem 3-5. napon kezded akkor 2 hét kiegészítő védekezés kell. A régebbieknél egy hónapot kell kiegészíteni óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!