Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belara fogamzasgatló milyen? A hanyadik tablettától szexelhetek nyugodtan?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 17:43
1/7 anonim válasza:
Sztem vard meg amig elkezded a masodik levelet
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan szexelhetsz az 1. naptól,de puncibaélvezés csak a 2. levéltől legyen,ha biztosra akarsz menni.
3/7 anonim válasza:
Én Belarát szedek és már az első tabletta is hat. Nyugodtan csináld, de ha biztosra akarsz menni, így is hanyagoltasd a beléd élvezést és nem csak az első pár hétben.
Az én libidómat viszont megölte, és pár kiló is felszaladt, de persze mindenki teste máshogy reagál. Én most állok le vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hízni fogok1-2 kg-t,de az nem baj amúgy is szerettem volna hízni kicsit.:$
A libidómmal szerencsére semmi gond nincs,és olyan vagyok mint egy nynpho.:))
2014. okt. 6. 21:46
5/7 anonim válasza:
Szexelhetsz nyugodtan. Nem lehet baj, legfeljebb terhes leszel.
6/7 anonim válasza:
az elején én is kanos voltam, és ezek problémák nem az első tabikor fognak jelentkezni nyilván...nekem 4 hónap után okozott csak változásokat és rossz döntés volt elkezdeni. ha bármi változást észlelsz magadon, azonnal menj vissza és felírnak egy másik gyógyszert különben nagyon könnyen hazavágja a tested.
7/7 anonim válasza:
Pontosan mit erteez azalatt h hazavagja a tested?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!