Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintettek lehet szexelnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek lehet szexelnem nyugodtan nem baj a 13 óra hossza fogamzásgátló kihagyás?

Figyelt kérdés
4 hónapja szedem a fogamzásgátlót és az elsö héten vagyok és elfelejtettem bevenni a gyogyszert este 7 kor és másnak reggel 8 kor jutott eszembe hogy nem vettem be egyböl beis vettem! szerintettek ez nagy baj? kell védekezni ovszerrel?
2010. jan. 7. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nem vesztel semmit vele ha védekezel inkább védekezzetek minthogy babó legyen, igaz ez csak egy szem nem nagy rá az esély de azért ott van! szóval egy doboz cottont inkább használjatok el! minthogy az legyen amit nem akartok!
2010. jan. 7. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
igen kell, egy hétig. inkább ez mint egy abortusz.
2010. jan. 7. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
12 órát mondanak, de +1 sztm nem oszt nem szoroz.
2010. jan. 7. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
pótoltad a tabit? pótolnod kell akkor is ha az annyit jelent, h egyszerre kell belole kettot bevenni. de a levél végéig hasznaljatok ovszert.
2010. jan. 7. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
igen potoltam azonnal reggel! akor kell védekezés? :s
2010. jan. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!