Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik olyan fogamzásgátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fogamzásgátló, amit nyugodtan lehet szedni 18 év alatt is?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és az óvszer nem jött be nálunk,mert nem érzett semmit a barátom és nem lelankadt a pénisze. Fogamzásgátlót szeretnék szedni,de nem tudom felírják-e. Nincsen gyógyszerérzékenységem,egészséges vagyok,normális súlyú.

2013. szept. 5. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
ciki hogy 16 évesen ilyen gyakran szexelsz
2013. szept. 5. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

1-es

De legalább gondol a védekezésre!

2013. szept. 5. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 a mai világban már nem..
2013. szept. 5. 18:31
 4/6 anonim válasza:
nem hiszem menj el az orvosodhoz szerintem valamit biztosan ad/ajánl
2013. szept. 5. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Drágám, elmész az orvoshoz, és majd ő megállapítja! Van, aki 16 évesen szed, az meg más dolog, hogy sok ember úgy vélekedik, hogy ez nem valami egészséges, mert fejlődő szervezet... De mit tudnak ők? Sokan csak itt, vagy hasonló oldalakon olvasták ezt a dumát, aztán ők is szajkózzák. Így is rengeteg tinédzser szed tabit. Szerintem keress egy felelősségteljes orvost, esetleg magánrendelésen.
2013. szept. 6. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:

A tabletta igazán 18 év felett sem egészséges, de a te tested, te egészséged, te döntesz.

De ne szedj olyan gyógyszert, amit alapos kivizsgálás nélkül írtak fel neked. Egy jó orvos elküld vérvételre, megvizsgál rendesen mielőtt felírná, ha ezek nem történnek meg keress másik orvost.

2013. szept. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!