Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár megtudja, hogy nem lehet gyerekük, onnantól nyugodtan szexelnek védekezés nélkül?
"pedig mégis sikerülne a gyerek, akkor annak csak örülnek."
Azért ez nem olyan egyszerű.
Az én környezetemben volt már pár olyan, hogy nem lehet gyerek, aztán a szeretőnek sikerült megcsinálni:)
Ha jól tudom Várkonyi Andi is így járt.
". az lehet zavaró, ha a nőnek mindig tisztítani kell magát, mert a párja beleélvez"
Miért kéne tisztítania magát utána ??? Mire gondolsz ?
Ismerek olyan nőt aki változó kor után felszabadultan dugott a férjével igen.
Neki könnyebbség volt hogy nem kell figyelnie semmire.
6
Erre én is kíváncsi vagyok. A hüvely öntisztuló. Szépen is néznénk ki állandóan öblögetni kéne. Hüvelyflóra mond valamit kérdező?
A kérdező védelmében leírom, hogy nekem is volt már ilyen dolgom és azt mondta a nő, hogy azért törli ki magát, mert egyébként egész nap szivárog, de egyébként meg szereti, ha a férfi beleélvez, mert szereti érezni, ahogy lüktet benne a farok.
A szivárgás meg kellemetlen, plusz egyszer már vette észre a férje, hogy sárgás a bugyija és elkezdett gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!