Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pár megtudja, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár megtudja, hogy nem lehet gyerekük, onnantól nyugodtan szexelnek védekezés nélkül?

Figyelt kérdés
Hiszen már mindegy.
2023. jan. 31. 10:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
62%
Én azèrt mindenképp vigyáznék, nem egy eset volt már hogy nem lehet baba majd mégis lett..
2023. jan. 31. 10:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Nyilván akartak, de hogy nem jön össze, hát az is jó nekik. Arra értem, hogy onnantól mi félnivalójuk lehet, nemi betegségük nincs, max. az lehet zavaró, ha a nőnek mindig tisztítani kell magát, mert a párja beleélvez, de ettől függetlenül szabadon lehetne onnantól, védekezésre sem kell költeni, és óvszer nélkül élvezetesebb is.
2023. jan. 31. 10:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában ez akkor derül ki egy párról, amikor szeretnének gyereket de nem jön össze sokáig. És igen, utána felesleges védekezni, ha pedig mégis sikerülne a gyerek, akkor annak csak örülnek.
2023. jan. 31. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"pedig mégis sikerülne a gyerek, akkor annak csak örülnek."

Azért ez nem olyan egyszerű.

Az én környezetemben volt már pár olyan, hogy nem lehet gyerek, aztán a szeretőnek sikerült megcsinálni:)

Ha jól tudom Várkonyi Andi is így járt.

2023. jan. 31. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Úgy ám :) Ha már gyerkőc nem lehet, legalább kihasználjuk, hogy élvezhetjük teljességében egymást :)
2023. jan. 31. 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:

". az lehet zavaró, ha a nőnek mindig tisztítani kell magát, mert a párja beleélvez"

Miért kéne tisztítania magát utána ??? Mire gondolsz ?

2023. jan. 31. 11:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan nőt aki változó kor után felszabadultan dugott a férjével igen.

Neki könnyebbség volt hogy nem kell figyelnie semmire.

2023. jan. 31. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:

6

Erre én is kíváncsi vagyok. A hüvely öntisztuló. Szépen is néznénk ki állandóan öblögetni kéne. Hüvelyflóra mond valamit kérdező?

2023. jan. 31. 11:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Voltam nővel, aki miután beleélveztem, ment is kimosni magát, pedig tablettát szedett. De aztán egy másik nővel szintén voltam, őt egyáltalán nem érdekelte, hogy telenyomtam. És inkább utóbbi volt meglepő, hogy nem ment kimosni magát. De akkor elfogadom, hogy nem szükséges.
2023. jan. 31. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:

A kérdező védelmében leírom, hogy nekem is volt már ilyen dolgom és azt mondta a nő, hogy azért törli ki magát, mert egyébként egész nap szivárog, de egyébként meg szereti, ha a férfi beleélvez, mert szereti érezni, ahogy lüktet benne a farok.

A szivárgás meg kellemetlen, plusz egyszer már vette észre a férje, hogy sárgás a bugyija és elkezdett gyanakodni.

2023. jan. 31. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!