Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy férfi orgazmusát a legjobban elrontani? Bármilyen elrontott orgazmussal, vagy fejéssel kapcsolatos tipp jöhet. Jelenleg erényövben van, és ha kiengedem akkorra kell. 22/N
Én nagyon élvezem az elrontott orgazmust. Ha választhatok mindig ezt választom, az igazi helyett.
Pár hónapja egy ilyen után felvetettem a barátnőmnek hogy ez nekem már nem is igazi büntetés, emiatt.
Pár nap múlva szokás szerint kezdtünk neki a dolgoknak.. én kényeztettem őt, utána jött volna hogy kézzel csinálja, amiből általában elrontott orgazmus szokott lenni. De azt mondta gondolkozott rajta amit mondtam, és azt találta ki, hogy "elrontja az elrontott orgazmusomat"
Azt hittem arra gondol hogy simán elélveztet a végén, de nem. Rájött hogy attól élvezetes nekem, hogy ő csinálja. Imádom nézni az arckifejezését, imádom ahogy hosszú ideig a csúcs közelben tart, nézni ahogy játszik a farkammal, stb. Úgyhogy azt mondta, mostantól én csinálom magamnak, ő hozzám se ér, rá se nézhetek közben. Rámparancsolt, hogy üljek az ágy szélére. Minél gyorsabban, csináljak magamnak elrontott orgazmust, közben nem nézhetek rá, nem beszélhetek, stb.
Azóta ezt annyival fejlesztettük tovább, hogy bekapcsol egy visszaszámlálót, úgyhogy nagyon gyorsnak kell lennem. Ilyenkor teljesen ignorál engem.
Számomra ez a lehető legmegalázóbb büntetés, hogy én őt órákig kényeztetem, nekem meg csak 30 mp gyors farokverés jut aminek a vége ruined orgasm. Közben a csajom ott fekszik meztelenül fél méterre de nemhogy nem dughatom meg, még csak rá se nézhetek.. Mindez a nap része sokszor, mint a lefekvéskori fogmosás, legalábbis ő így kezeli, és ez is plusz megalázás nekem. Ügyel rá h tényleg SEMMI izgalmas, kellemes ne legyen nekem benne.
A ruined orgasm, edging (amit ő csinál) az mostmár jutalomként számít, a rendes orgazmus meg nagyon ritka (régen az volt a jutalom, most meg már csak kb. szökőévente kapok)
14#
Szerinted az ilyen férfi? Persze az élet minden más területén legyen az. Na ilyet nem fogsz találni. Anyámasszony katonái vágynak ilyesmikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!