Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan hozzam helyre a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre a kapcsolatot ha elrontottam?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves fiú vagyok és van egy 15 éves barátnőm. Előtte volt 5 barátnőm, közülük 4 megcsalt és ebből adódóan gondjaim vannak a bizalommal, és kapcsolatunk elején barátnőm hazudott egy fiúkkal kapcsolatos dologban, ami nagyon rosszul esett. Azóta volt táborban, ahol fiúkkal ugyan külön házban aludt, de piszkálja az agyam a gondolat, hogy mi történhetett. Nem úgy ismerem a barátnőm, mint aki megcsalna, de nem tudtam megbízni benne, ezért a kapcsolat alatt többször szakítottam vele, de nem gondoltam teljesen komolyan, csak akartam, hogy érezze mennyire fájt nekem mikor hazudott, és így akartam vele éreztetni. Sajnos volt 1-2 alkalom mikor le is kurváztam, teljesen jogtalanul. 5 napja volt egy összeveszésünk, ugyan így kimondtam a szakítást és én próbáltam azóta békülni, de ő nem szeretetne, amit teljesen meg is értek és megbántam amiket tettem... Azt mondja szeret, de azokért amit tettem már kicsit kiszeretett belőlem😔 Valakinek valami ötlet hogy engesztelhetném ki? Én tényleg szeretem de a féltékenységem és bizalmatlanságommal elrontottam. Van még értelme kibékülni vagy inkább már hagyjam őt? Ha láttok rá értelmet hogy kibéküljünk mit tegyek? Köszönöm a válaszokat.

2021. júl. 12. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a lányt, így is eleget szórakoztál már vele. Értem, hogy bizalmatlan vagy, de ezt egy kapcsolat előtt rendbe kéne tenned magadban, nem mások nyakába aggatni a féltékenységed terhét.
2021. júl. 12. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Olyan cuki, amikor ovisok felnőttet játszanak.

15 éves kisfiút "megcsalta" 4 db "barátnője".

Hát fetrengek.

2021. júl. 12. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Hát igen ilyen k..ák vannak..nekem sincs szerencsém velük,volt olyan aki kapcsolat közben mondta el hogy egyébként még 5 pasija van rajtam kívül,fel is pofoztam :D és kidobtam nem is bánom...amúgy ezt a csajt inkább hagyd már,nincs értelme vele foglalkozni.
2021. júl. 12. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell neked kapcsolat? Előbb magadat tedd rendbe. A lelkedet. Nyilván a 4 megcsalás nehezen érintett, egy felnőttet is meg tud viselni. Ezért inkább magaddal foglalkozz, ne kapcsolatot keress, hanem építsd fel azt ami összetört. A rossz dolgokra ne úgy gondolj, mint ahogy szokták illusztrálni, (pl ha egy papírt összegyűrsz, soha nem lesz olyan sima), hanem a rosszból, amit veled tesznek, csinálj előnyt. Erősitsd magad. Az sem baj, ha nem bizol meg egyből az emberekben, lehetsz zártabb és ha látod, hogy az illető akivel ismerkedsz ki érdemli hogy megnyílj, akkor itt az idő. De neked is ki kell érdemelni a dolgokat. Ne illesd ilyen szavakkal a barátnődet, ahogy senki mást sem. Neked is és neki is jobb, hogy szakitottatok. Csináld azt amit feltebb írtam.
2021. júl. 12. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Eresszétek gyorsan el egymást! Nincs jövőtök.

Te pedig fegyelmezd magad, de nagyon erősen!

Ffi.

2021. júl. 12. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőjj fel, aztán keress másik lányt.
2021. júl. 12. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudsz a másik félben megbízni, addig neked nem való kapcsolat. Egy kapcsolat alapja a bizalom és a szeretet, ahogy látom a tiétekben egyik sincs meg. Csak beszéljétek meg, hogy ez egyikőtöknek sem jo, és legyen vége
2021. júl. 12. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ebben a korban, még semmi jelentősége a megcsalásnak, max az "önérzeted" a tét, de azt meg a béka seggéig alázzák majd le amúgyis az első munkahelyeden szóval ha problémád van azt oldjad meg szexxel!

A valódi baj akkor kezdődik, ha a gyerekednek kell megmagyarázni, hogy az a másik bácsi mégis mit akar anyutól?

De addig van még pár évtized időd.

2021. júl. 12. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
A 8as konkrétan a legnagyobb hülyeséget írta xD. Na az ilyen pasik azok, akik nem nagyon kellenek a nőknek.
2021. júl. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!