Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlag férfi hány nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag férfi hány nővel van életében?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit bután feltett kérdés, de kifejtem. Nyilván nem lehet megválaszolni. Szóval volt egy barátnőm, 2 évig voltunk együtt, ő volt az első akivel lefeküdtem, és azóta van egy újabb barátnőm, ő a második lány akivel szexeltem valaha. Viszont úgy alakulnak a dolgok hogy másfél év után is ezzel a lánnyal tökéletesen működik minden és toppon van a kapcsolat, és megértjük egymást stb, hogy a távoli jövőben nem gondolnám hogy szakítanánk. VISZONT! Kicsit bánom talán, hogy nem életem ki magam, és nem kúrtam több lánnyal mielőtt "elköteleződnék" pedig visszajelzések szerint lett volna rá alkalmam, de már megértem arra, hogy ne dobjak el egy jól működő kapcsolatot egy ilyen dologra. Tehát igazából az érdekelne, hogy szerintetek úgy nagy átlagban egy csávó hány nővel fekszik össze életében? Sok tényezőtől függ, ha férfi vagy írd le nyugodtan hogy neked mennyi "sikerült". Mert én szívesen megtapasztalnék más puncit, nemtudom van e köztük különbség stb, a 2 között amivel tapasztalatom van, nincs különbség. Szóval a kíváncsiság hajt, hogy másokkal milyen lehet, de az esetemben nem megérős a dolog.

22/F

2023. jan. 29. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es én ezzel nem dicsekednék 😂😂😂
2023. jan. 29. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:

En 30on tul vagyok es 2 csajjal voltam, a masodik a felesegem.

Sajnos vele a szex unalmas, az elso csajommal hozza kepest tokeletes volt. Ha a felesegemmel is olyan lenne a szex akkor nem is panaszkodnek.

A minoseg fontosabb mint a mennyiseg, hogy hany novel voltal

2023. febr. 25. 23:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én kb egy tucat nővel voltam eddig és a környezetemben is ilyen 5-10 az átlag 30 körüli férfiaknál. Lazább kapcsolatok és komolyak vegyesen, de a legtöbben már megállapodtak.

Szerintem érdemes megtapasztalni több féle-fajta nővel a szexet mielőtt megállapodnál, főleg ha ilyen fiatal vagy. Nagyobb tapasztalattal jobban tudni fogod, hogy mire van szükséged és ami fontosabb, hogy mire NEM. A párválasztás az egyik legnagyobb hatású döntés az életedre nézve ha megházasodsz, érdemes biztosra menni - persze nyilván nem lehet, de fontos a maximális szelekció.

Másik oldalról pedig, ha van egy nagyon jó csajod, akkor nem érdemes eldobni magadtól csak azért, mert kíváncsi vagy más puncikra is. Mindig van jobb és mindig van feljebb, de azért a realitások talaján magadra, egy idő után eléred a csúcsod, és onnantól egyre nehezebb lesz párt találni, főleg olyan magas kvalitásút. Szóval fontos a nyitott szemmel járás, de azért erősen mérlegelni kell mindig.

Ha egyébként akkora szerencséd van, hogy megtalálod a tökéletes párodat így kb másodikra, akkor anyagilag biztosan könnyebben tudtok építkezni, ez az egyik nagy előnye még. Nekem voltak idők, amikor minden héten 2-3 randi különböző nőkkel és ezzel havi 100 ezer forintok mentek el :D

2023. márc. 7. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és annyit még hozzátennék, hogy természetesen minden punci más és más, minden csaj között van különbség. Van amelyik úgy nyeli mint kacsa a nokedlit, van amelyik engedi az anált, egyiknek szűk babapuncija van de kicsi melle, másiknak ugyan kicsit salátás de nagy melle van, stb. Van amelyik nagyon keményen szereti a szexet, megalázósan, van amelyik meg csak romantikázva szereti de abban nagyon jó. Vannak lovagló bajnokok, meg olyanok akik szó szerint még a segged is kinyalják. Nekem mind a 16 nő más élmény volt, érdemes próbálkozni.
2023. márc. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!