Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag férfi hány nővel van életében?
Tudom, kicsit bután feltett kérdés, de kifejtem. Nyilván nem lehet megválaszolni. Szóval volt egy barátnőm, 2 évig voltunk együtt, ő volt az első akivel lefeküdtem, és azóta van egy újabb barátnőm, ő a második lány akivel szexeltem valaha. Viszont úgy alakulnak a dolgok hogy másfél év után is ezzel a lánnyal tökéletesen működik minden és toppon van a kapcsolat, és megértjük egymást stb, hogy a távoli jövőben nem gondolnám hogy szakítanánk. VISZONT! Kicsit bánom talán, hogy nem életem ki magam, és nem kúrtam több lánnyal mielőtt "elköteleződnék" pedig visszajelzések szerint lett volna rá alkalmam, de már megértem arra, hogy ne dobjak el egy jól működő kapcsolatot egy ilyen dologra. Tehát igazából az érdekelne, hogy szerintetek úgy nagy átlagban egy csávó hány nővel fekszik össze életében? Sok tényezőtől függ, ha férfi vagy írd le nyugodtan hogy neked mennyi "sikerült". Mert én szívesen megtapasztalnék más puncit, nemtudom van e köztük különbség stb, a 2 között amivel tapasztalatom van, nincs különbség. Szóval a kíváncsiság hajt, hogy másokkal milyen lehet, de az esetemben nem megérős a dolog.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!