Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlag férfi hány nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag férfi hány nővel van életében?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit bután feltett kérdés, de kifejtem. Nyilván nem lehet megválaszolni. Szóval volt egy barátnőm, 2 évig voltunk együtt, ő volt az első akivel lefeküdtem, és azóta van egy újabb barátnőm, ő a második lány akivel szexeltem valaha. Viszont úgy alakulnak a dolgok hogy másfél év után is ezzel a lánnyal tökéletesen működik minden és toppon van a kapcsolat, és megértjük egymást stb, hogy a távoli jövőben nem gondolnám hogy szakítanánk. VISZONT! Kicsit bánom talán, hogy nem életem ki magam, és nem kúrtam több lánnyal mielőtt "elköteleződnék" pedig visszajelzések szerint lett volna rá alkalmam, de már megértem arra, hogy ne dobjak el egy jól működő kapcsolatot egy ilyen dologra. Tehát igazából az érdekelne, hogy szerintetek úgy nagy átlagban egy csávó hány nővel fekszik össze életében? Sok tényezőtől függ, ha férfi vagy írd le nyugodtan hogy neked mennyi "sikerült". Mert én szívesen megtapasztalnék más puncit, nemtudom van e köztük különbség stb, a 2 között amivel tapasztalatom van, nincs különbség. Szóval a kíváncsiság hajt, hogy másokkal milyen lehet, de az esetemben nem megérős a dolog.

22/F

2023. jan. 29. 10:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
8 éve csak egy nővel vagyok. Az átlagos?
2023. jan. 29. 10:47
 2/14 A kérdező kommentje:
az "összesen"-re vagyok igazából kíváncsi. mert ez természetes, hogy egyszer eljön az időszak amikor megállapodsz, de sokan kiélik magukat előtte i guess
2023. jan. 29. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy a szórás az átlagban. Nőknek vonzó férfiak közül is sokan élik le életüket pár párkapcsolatban, meg a nőknek nem vonzó férfias közül is soknak lesz életében darabra sok megfektetett nője, mert pl. évtizedekig hetente 1-1 prostira azért telik neki.
2023. jan. 29. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár 2-4 éves kapcsolatom, de azon kívül mindig szingli voltam. Nem házasodtam meg, mert sosem éreztem, hogy szükségem lenne rá. Már legalább 10 éve nem számolom hány nővel voltam, mert nem érdekel, de amikor Thaiföldön éltem egy évet akkor kb. behúztam min. 20 csajt. Itthon meg 3-5 szakad le évente kb.
2023. jan. 29. 11:01
 5/14 A kérdező kommentje:
és mennyire más a szex velük? az olyan dolgok, minthogy más a testük, hangjuk, az természetes. De pl az érzés amikor benne vagy, tud nagyon különböző lenni nő és nő közt?
2023. jan. 29. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az újdonság izgalma miatt nyilván jobb, az agyi jutalmazó központ több hormont szabadít fel, erősebb a mámor, az eufória érzése, amikor beüt a dopamin, endorfin egyveleg. Az ember alkalmazkodik bármihez étel, játékok, élettárs, stresszhelyzet stb. és amit már megszokott, ott már kevesebb kémiai reakció megy végbe, mert energiatakarékosabb így, ugyanis ez a másik gond az aggyal a kényelemre törekszik, nem akar dolgozni, ha nem muszáj. Minden nő egy kicsit más, ahogy gondolom minden férfi is az ágyban. Lesarkítva étterembe járással hasonlítanám a nőket is, mert ugyanaz történik az agyban, csak más szinteken. Ha mindig egy helyre jársz enni, egy idő után az az étel kezd unalmas lenni, megeszed, mert kell a túléléshez. Viszont ha változik és mindig más helyekre jársz, úgy tapasztalsz jót, rosszat, változatos és nincs időd alkalmazkodni az ízekhez. Ha eljutottál eddig az olvasással, azt még hozzá tenném, hogy nem eltántorítani akarlak a hosszú kapcsolattól ilyen fiatalon, mert egy párkapcsolatnak is megvannak a szépségei és semmi nem fekete-fehér, tisztában vagyok az én életvitelemnek is a hátrányaival, de ez az élet nekem jobban bejött. Boldog vagyok és nem érzem, hogy bármi hiányozna az életemből, nincs mit megbánjak, ha visszatekintek a múltamra.
2023. jan. 29. 11:20
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm 6os! lehet, hogy ez majd nálam is átfordul később, talán tudat alatt is kicsit úgy vagyok kalibrálva, hogy most akkor van egy biztos alap, egy kapcsolat, és akkor fixen lesz szeretet, megbecsülés, szex stb... ha pedig éppen nincs nőm képtelen vagyok csajozni valamiért😂ilyenkor bezzeg menne
2023. jan. 29. 11:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy most menne azért is van, mert nagyobb az önbizalmad. Tudod, hogy kellesz valakinek. A másik ok, tudod, hogy nincs mit veszíts, mert otthon vár valaki, ezért sokkal lazábban állsz a dolgokhoz, nincs tétje a visszautasításnak, mert az egód azonnal elmagyarázná neked, hogy amúgy sem kellett neked igazán az a csaj. Ahogy az évek telnek majd megérted, hogy a visszautasítás az teljesen természetes, mi mind különbözőek vagyunk és van úgy, hogy nincs meg a szikra két ember között. Mármint ezt most is érted, csak a tudatalattidnak kell idő, amíg ezt adaptálja.
2023. jan. 29. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tinikent jöttem össze a párommal, nem voltam más nővel 10 évig, pedig jól nézek ki. Aztán megcsalt, akkor pár hónapig elkezdtem csajozni, 5 csajjal voltam ezalatt.
2023. jan. 29. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Paromnak 6 volt előttem 47 évesen. Nem olyan akit a f**ka hajt.
2023. jan. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!