Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 felé közeledve kiderülne egy nőről, hogy szűz, és veled veszítené el kapcsolatban, akkor utána maradnál vele, hogy egész életében te legyél az egyetlen férfi?
Ha ő az a személy, akire egész életemben vágytam, akkor igen.
De akire egész életemben vágytam, szinte szexmániás és nagyon ért a csábításhoz, így biztos hogy nem 30 évesen veszíti el a szüzességét.
Ez kevés egy párkapcsolathoz.
Lehet kedves, és hasonló a gondolkodásunk, de lehet nem.
Lehet eljut a dolog a szexhez, de később megismeri az ember a másik szokásait behatóbban, és csalódik.
A szüzesség önmagában kevés.
Ha nem szűzmániás valaki akkor ez a szempont lenne a legeslegutolsó ami számítana egy hosszútávú kapcsolatnál. Kb. annyira releváns, minthogy szokott-e reggelente kávézni vagy sem.
Egyébként te a szűzeségedet tartod a legfontosabb értékednek, vagy saját magad ahogy vagy? Mit is szeretnél? Olyan pasit akinek az a legfontosabb hogy szűz vagy, vagy te, mint ember, mint nő?
Én vagyok a férfi, nem szűz, és van a nő, aki szűz. És ha eddig kibírta, akkor a jövőben megelégszik eggyel.
Természetesen enélkül is összejönnénk, mert szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ez most csak ilyen extra benne.
5#:
Inkább az a kérdés, hogy a szex területén számára mi fontos, és neked mi a fontos.
Semmi baj vele ha ennyi idősen szűz még, de ha teszereted az orált Ő pedig nem, akkor buktad, nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
Ha kinyitod azt a szelepet, akkor már nem lehet majd visszacsukni, azaz ha sokáig tartogatta a szexuális frusztrációját, és most elkezdi kiélni, akkor lehet nagyon is rákap az ízére és akkor ő nem tud majd megmaradni nálad. De ha szeretitek egymást és tényleg csak arról van szó, hogy szeretne majd megtapasztalni mást is én enegedném neki ilyen nyitott kapcsolat féleségben, amíg le nem nyugszik, de tényleg ha amúgy minden tökéletesen klappol.
Egyébként gyere vele össze nyugodtan, de lehet lesznek még elfolytások és hasonlók, amik kibuknak, mert annak is oka lehet, hogy eddig várt (pl. keresztény, vagy a családja nagyon konzervatív és ha randira megy valakivel már megalázzák miatta, hogy tuti riherongy stb).
Ja kiengedi a palackot a szellembol, es utana fuvel faval kefelni fog a csaj reggeltol estig.
Amugy meg egy baromsag a kerdes. Egy kapcsolt egy szemelyiseg szemponjabol, kb tokeletesen jelentektelen tulajdonsag hogy szuz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!