Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zolo1234 kérdése:
Leblokkoltam korábban egy hivatasosnal stressz miatt. Szüzesség elvételre mentem ,de nem jött össze a dolog. Most 5 év után újra próbálom. Nem tudom először erotikus masszőrhöz menjek vagy megint hivatasoshoz?
Figyelt kérdés
Rendes kapcsolatot azért nem akarok még mert félek ,hogy a lány nem fogadja el esetleg cikinek tartja.
26F
2023. jan. 27. 20:41
11/14 anonim válasza:
Nézz ki magadnak egy szimpi rosszlányt (kb. 28.....45 közöttit), telefonon mond el mit szeretnél, milyen elözménnyel, bizzál abban, hogy jo kezekbe kerülsz. Ha egy kicsit jobban vagy elengedve akkor érdemes egy lányhoz többször menned, mondhatni részletekben tanulni.
12/14 anonim válasza:
Az erotikus masszőr is "hivatásos", csak őt nem dughatod meg...
Amúgy nagyon egyszerű. Elmész egy olyan prostihoz, aki masszírozni is tud. És majd ott eldöntöd, hogy masszázst vagy szexet szeretnél-e inkább.
13/14 anonim válasza:
Nyugi, ha esetleg a prosti mellett döntesz már nem fogsz annyira izgulni, nem lesz új a helyzet. Mondd el neki, hogy szűz vagy és hagyd, hogy tegye a dolgát.
Szerintem egyébként annyi megértő lány lehet, aki még örülne is neki, hogy nem dugtad meg a fél országot, inkább náluk próbálkoznék a helyedben először.
14/14 anonim válasza:
1 lányhoz menj, aki vállal masszást is, ha nem blokkolsz le akkor következőnek menj vissza szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!